close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



PERFORM



| Organizator:
    AIESEC Galati
| Categorie:
    Proiecte si campanii de voluntariat
| Problema de fond
    In urma arborelui problema realizat de organizatie am identificat ca nu exista o piata de ONGuri in oras, de unde deriva ca principalele cauze sunt ca ONGurile nu colaboreaza intre ele, dar si faptul ca sunt putine.
De asemenea, in urma assementului facut in randul ONGurilor am constatat ca nevoia lor principala era pe partea de vizibilitatea si isi doreau o promovare mai buna. Evenimentul Global Village a luat nastere pentru a sensibiliza publicul galatean asupra altor culturi, ca pe viitor sa fie mai deschisi asupra oportunitatilor internationale.


| Scopul proiectului
    Scopul: Imbunatatirea imaginii ONGurilor locale pentru cresterea rezultatelor acestora.

Obiective:

-Implicarea a 5 ONGuri pe intreaga perioada a proiectului.
-Aducerea a 5 studenti internationali, pentru a realiza un plan de marketing pentru ONGurile implicate in proiect.
-Realizarea a 6 activitati de receptie pentru studentii internationali.
-Realizarea evenimentului Global Village


PERFORM PERFORM PERFORM

| Aria geografica
    Galati

| Rezumat
    Prin acest proiect AIESEC Galati a adus 5 studenti straini din Ungaria, Honk Kong, Brazilia, Lituania, Cehia pentru a activa in 5 ONG-uri din Galati. Acesti tineri au avut ca responsabilitate dezvoltarea unor strategii de marketing ce au ajutat organizatiile, sa-si imbunatateasca atat imaginea, cat si activitatile pe care le desfasoara.
Pe parcursul a celor sase saptamani acestia au participat la activitati de receptie, activitati ce includ si evenimentul Global Village (această activitate se organizeaza ca o seara culturala, in care fiecare participant isi prezinta tara, cultura si obiceiurile specifice).

Global village, parte a proiectului “Perform”, a fost un eveniment cultural, desfasurat in aer liber, avand ca scop promovarea multiculturalitatii in mediul galatean. Astfel, in cadrul acestui eveniment, au fost reprezentanti ai mai multor tari din lume, care au gatit feluri de mancare, au prezentat muzica si dansurile specifice tarii de provenienta.
Aceste eveniment a fost desfasurat asemenea unui targ, cu standuri amenajate pentru fiecare reprezentant de tara, unde acestia si-au prezentat corespunzator traditiile si specialitatile.


| Date beneficiari
    Beneficiarii indirecti ai proiectului sunt persoanele participante la evenimentul Global Village, eveniment care a incercat sa sensibilizeze publicul galatean in vederea multiculturalismului si deschiderii catre alte culturi.

| Rezultatele proiectului
    Toate obiectivele proiectului au fost indeplinite cu succes.

ONGurile s-au declarat multumite de planul de marketing de care au beneficiat, dorind in continuare sa colaboreze intre ele si respectiv cu noi.

Imaginea ONGurilor a fost vizibil imbunatatita in urma proiectului si ideilor aduse din extern.


| Bugetul proiectului (in RON)
    6121

| Parteneri
    ONG-urile: NOVA 2000, Motivation Romania, Inima de Copil, Asociatia Diverse, Ajutati-l pe Labus. Companiile: SC Adquest Image SRL, SC IPA SA, Parkside, Primaria Municipiului Galati, Universitatea „Dunarea de Jos”, Arhiepiscopia „Dunarea de Jos”.

| Website-ul proiectului
    www.aiesecgalati.ro





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes