close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



Agenda Culturala Pentru Copii



| Organizator:
    Agenda Culturala PENTRU COPII
| Categorie:
    Proiecte si campanii de voluntariat
| Problema de fond
    Sunt multe site.uri care prezinta informatii despre evenimentele culturale pentru copii dar nici unul care sa le prezinte la un loc - eventual adaptate la nevoile copiilor/ parintilor cu copii din Bucuresti. (Daca sunt interesati de domeniul culturii pentru copii)Parintii sunt nevoiti sa petreaca destul de mult timp incercand sa isi faca o idee despre oferta culturala locala.

| Scopul proiectului
    Sa creez un reper. Sa pun informatiile la un loc. Sa se construiasa o comunitate de parinti doritori sa contribuie cu informatii la actualizarea Agendei. Agenda sa fie un bun al comunitatii, al copiilor si al parintilor.

Agenda Culturala Pentru Copii Agenda Culturala Pentru Copii Agenda Culturala Pentru Copii

| Aria geografica
    Bucuresti

| Rezumat
    Agenda Culturala Pentru Copii a aparut in 2011 sub forma unui buletin informativ saptamanal care distribuia informatii despre evenimentele culturale/ educative potrivite si pentru copiii din Bucuresti (inclusiv bebelusi) si a devenit, intre timp, un loc unic in care pot fi gasite (mai) toate informatiile despre evenimentele culturale locale - adica o resursa importanta pentru multi parinti carora le lipseste timpul pentru documentare dar doresc totusi sa fie la curent cu oportunitatile culturale pe care le ofera comunitatea.

AGENDA este un proiect pentru copiii din Bucuresti bazat IN TOTALITATE PE VOLUNTARIAT. Este alcatuita BENEVOL de o mamica aflata in concediu de maternitate. Din cand in cand si alte mamici contribuie la strangerea informatiilor. Agenda se distribuie/ poate fi accesata gratuit pe internet. Pe facebook, numarul cititorilor a depasit 4700 de persoane.

Pentru detalii va invit sa accesati pagina "Agenda Culturala Pentru Copii" - aici http://agendacopiilor.wordpress.com/ (include si un calendar cu evenimentele pe ore, zile, saptamani) si aici https://www.facebook.com/AgendaCulturalaPentruCopii

Veti gasi in Agenda unele evenimente care sunt potrivite si pentru bebelusi sau pentru copiii intre 1 - 3 ani. De asemenea, veti gasi mereu informatii despre evenimente cu intrare libera. :)


| Date beneficiari
    Fac mereu invitatii la contributia cu informatii din partea utilizatorilor. Exista un grup de mamici care se ocupa de strangerea de informatii. Cred ca din punct de vedere al implicarii beneficiarilor, proiectul acesta este inca in stadiul de bebelus. :)

| Rezultatele proiectului
    Rezultatul este ca aceasta Agenda traieste de mai bine de un an si ca este folosita din ce in ce mai mult. Pe facebook categoriile de utilizatori sunt din categoriile 13 -17 ani si 25-34 de ani. In decembrie 2012 a inregistrat 3000 de cititori.

| Bugetul proiectului (in RON)
    0

| Parteneri
    N/A

| Website-ul proiectului
    https://www.facebook.com/AgendaCulturalaPentruCopii





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes