close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



Maini pentru Maine - MotoCraciun



| Organizator:
    Free Riders
| Categorie:
    Proiecte si campanii de voluntariat
| Problema de fond
    Familiile beneficiare ale proiectului Maini pentru Maine - Motocraciun au fost identificate in urma discutiilor cu profesorii de la scoala din comuna Produlesti. Au fost selectate familiile sarace, cu copii care au rezultate bune la invatatura. In urma discutiilor cu profesorii, a fost stabilit numarul de beneficiari, varstele copiilor si nevoile specifice fiecaruia. Membrii Asociatiei moto Free Riders au organizat campania de donare si au folosit resursele disponibile pentru a achizitiona produsele necesare pentru fiecare dintre acestia, de la scutece pentru cei mai mici dintre copii pana la rechizite scolare.

| Scopul proiectului
    Scopul proiectului a fost de a ajuta familii defavorizate sa sarbatoreasca un Craciun fara lipsuri, iar pentru copiii din aceste familii, sa se bucure de cadouri pe care parintii nu ar fi avut posibilitatea sa le daruiasca.
In cadrul acestui proiect au fost alesi oameni care nu sunt inclusi in alte proiecte umanitare si care, altfel, nu ar fi beneficiat de un astfel de ajutor.
De asemenea, Asociatia moto Free Riders a incercat sa promoveze si spiritul comunitar, indemnandu-i pe voluntari nu doar sa faca donatii, ci si sa ajute la distribuirea acestora.


Maini pentru Maine - MotoCraciun Maini pentru Maine - MotoCraciun Maini pentru Maine - MotoCraciun

| Aria geografica
    Bucuresti si Dambovita

| Rezumat
    Scopul proiectului MotoCraciun a fost acela de a ajuta 15 familii defavorizate din comuna Produlesti, judetul Dambovita. Proiectul a inceput cu un concert umanitar, sustinut de trupa Sanctuar in barul Rock'N Regie. Intrarea a fost pe baza de donatie - haine, jucarii, rechizite sau bani. Toate acestea, alaturi de pachete cu alimente de baza si brazi de Craciun cu decoratiunile aferente au fost donate celor 15 familii. In data de 19 decembrie, membrii Asociatiei Moto Free Riders au mers, alaturi de mai multi voluntari, in comuna Produlesti. Acolo, Mos Craciun, venit pe motocicleta, le-a dat cadouri copiilor si parintilor din cele 15 familii defavorizate.
La aceasta campanie au participat membrii Asociatiei Moto Free Riders si zeci de voluntari care s-au implicat fie in donarea de produse, fie in sortarea lor, fie in distribuirea darurilor.
Consideram ca proiectul si-a atins scopul, deoarece a permis unor familii defavorizate sa aiba produsele alimentare necesare pentru a sarbatori un Craciun fara lipsuri si unor copii care nu vazusera pana atunci un brad impodobit sa se bucure de acesta si de cadourile primite.


| Date beneficiari
    Nu

| Rezultatele proiectului
    Familiile incluse in acest proiect au beneficiat de alimente de baza pentru masa de Craciun, iar copiii din aceste familii s-au bucurat de vizita Mosului, de cadourile primite care au constat in haine, jucarii, carti, rechizite si de brazii impodobiti.

| Bugetul proiectului (in RON)
    3000

| Parteneri
    Asociatia Moto Free Riders/BDT Ford/Le Pingouin Bleu/Rotaract Curtea Veche cu sprijinul Billa Romania si FC Dinamo/Rock'N Regie/Angajatii Gothaer/ Smart Service Solutions/Colectivul Optical Disc Solutions/Editura Litera

| Website-ul proiectului
    www.free-riders.ro





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes