Cea de-a treia editie si cea mai mare de pana acum a fost organizata sub forma unei conferinte cu doua paneluri ce s-au desfasurat in paralel, urmate de gala in cadrul careia patru proiecte au primit distinctia CSR4WOMEN. 
 
Cei care schimba lumea prin implicare
Tema celei de-a treia editii, "Schimba lumea prin implicare", a stat sub semnul campaniei globale de comunicare AVON, "Schimba lumea prin frumusete". Toate proiectele care au fost prezentate si dezbatute in cadrul conferintei au aratat, cu exemple concrete, ca frumusetea inseamna in primul rand determinare, curaj, perseverenta si dorinta de a produce o schimbare actionand direct.
 
In primul panel, moderat de catre Amalia Enache, jurnalist Pro TV, la categoria sanatate au fost speakeri: Gabriela Tökes - HOSPICE Casa Sperantei; Mihai Ranete - Caravana cu Medici, Ana Maita - Programul SAMAS; Carmen Ungurean - coordonatoarea programului national de screening pentru cancer cervical;  Andreea Marin - ambasador AVON.

La categoria protectie sociala au vorbit:  Loredana Modoran - Habitat for Humanity, despre parteneriatul cu Whirlpool; Vera Ularu - Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Melania Medelanu - Magic Camp, Iuliana Tudor - ambasador Crucea Rosie Romana.

In  cel de-al doilea panel, moderat de catre Tudor Musat, jurnalist Digi24, categoria antreprenoriat  i-a inclus pe: Roxana Colisniuc, ING, Incubatorul de afaceri; Andra Todirita - Work at Home Moms; Laura Grigore - Baby Office; Andreea Rotaru - Asociatia REACT, Anotimpuri la Borcan;  Alexandra Parlogea - Scoala de valori, BootCamp pentru fete; Irina Sorescu  - Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Mama Pan.

La categoria educatie au vorbit: Mirela Nemtanu - L’Oréal, “Pentru femeile din stiinta”; Silvia Stegaru - IoT4Girls; Beatrice Weber - Bursele Superscrieri; Tincuta Apateanu - Edusfera;   Mirela Oprea - Senior Liaison Manager World Vision International.

Distinctiile CSR4WOMEN by AVON
In acest an, au fost sarbatorite nu doar proiectele pentru femei desfasurate la nivel national, ci si initiativele mici, pornite fara finantare, dezvoltate in micro-comunitati de catre femei dornice sa schimbe ceva.  Au fost premiate patru proiecte din patru domenii: educatie - Exista Aur in fiecare, proiect derulat de catre BRD si Federatia Romana de Handbal; sanatate - Doneaza par copilasilor, proiect initiat in cadrul Societatii Studentilor Medicinisti Iasi, de catre Ioana-Maria Andrioaie, in sprijinul copiilor bolnavi de cancer; categoria antreprenoriat - World Vision, Made in Rural, proiect de dezvoltare economica desfasurat in noua judete; categoria protectie sociala  - Clubul Mamelor, un grup format din peste 20 de femei din cartierul Ferentari, care pun presiune pe autoritatile locale pentru a lua in considerare nevoile comunitatii pe care o reprezinta. 

Conferinta a fost incheiata prin prezentarea contextului din ultimul an in care s-au desfasurat campaniile sociale dedicate femeilor din Romania, dar si prin studiul „Women Empowerment”, realizat de AVON la nivel regional. Aceasta cercetare a surprins profilul romancei in 2015: ambitioasa, dornica sa gaseasca echilibrul perfect intre roluri (mama, sotie, femeie de cariera), dar straduindu-se in acelasi timp sa lupte impotriva prejudecatilor sociale.

Book CSR4Women
 
Despre AVON
AVON Cosmetics Romania este lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent. De peste 13 ani, Avon Cosmetics Romania prin Campania pentru Sanatatea Sanilor si Campania Respectului lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice prin finantarea programelor destinate informarii si educarii femeilor din Romania si achizitionarea de echipamente medicale pentru a asigura ingrijire de calitate pentru pacientii diagnosticati cu cancer la san. In tot acest timp, compania a donat 2,8 milioane de dolari, iar 8 centre oncologice au fost dotate cu echipament medical de ultima generatie. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati website-urile: 
 
 
Pentru informatii suplimentare:
Anca Apolozan, MSLGROUP The Practice - ancaa@thepractice.ro
Andreea Pandelea, MSLGROUP The Practice - andreeap@thepractice.ro