Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au început, încă din luna februarie a acestui an, o colaborare cu organizația non-profit HOSPICE Casa Speranței care face eforturi pentru a schimba în bine viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, astfel încât aceștia să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi.

Proiectul realizat de Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și HOSPICE Casa Speranței are ca scop susținerea serviciilor de îngrijire paliativă acordate gratuit de organizație copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile. Parteneriatul constă în donarea a câte un leu din fiecare Pizza Europeană, de mărime medie și mare, pe orice tip de blat, vândută în restaurantele Pizza Hut și Pizza Hut Delivery din România. 

Cu sprijinul Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, organizația HOSPICE Casa Speranței, care până acum a fost alături de peste 22.000 de oameni și de familiile lor, își va putea continua misiunea începută în România acum 25 de ani, de a îngriji cu profesionalism și dăruire pe cei care înfruntă un diagnostic necruțător și de a dezvolta îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, educație, consultanță și îmbunătățirea legislației.

„Am ales să colaborăm cu Fundația ‘HOSPICE’ deoarece credem în cauza lor, dar și pentru că sunt singurii din țară care oferă îngrijire paliativă adulților și copiilor cu boli incurabile, o misiune foarte dificilă pe care o duc la îndeplinire cu succes. Istoria îndelungată a organizației în România, dar și la nivel internațional, și rezultatele obținute de-a lungul anilor, ne oferă încrederea necesară pentru a demara acest parteneriat. Suntem foarte bucuroși să susţinem această inițiativă și ne dorim să fim un punct solid de sprijin pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru.” a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager Pizza Hut și Pizza Hut Delivery România. 
 

“Activitatea HOSPICE Casa Speranței se reflectă direct în viețile celor pe care îi îngrijim - oameni care au nevoie de sprijin pentru a putea duce o luptă grea cu un diagnostic grav care le marchează întreaga existență. Este motivul pentru care ajutorul comunității este decisiv, iar proiectul inițiat de Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery este un exemplu de implicare.”
, a spus Mirela Nemțanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței.

Pentru mai multe detalii despre proiectele demarate de către HOSPICE Casa Speranței accesați www.hospice.ro
 
 
***
Despre HOSPICE Casa Speranței
HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 22.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației din domeniu.
Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro.

Despre Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery. 
 
Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante la nivel de reţea. 
 
Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 12 unităţi în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj și Popeşti Leordeni.