Vom face un traseu cronologic al campaniilor prin care organizatiile societatii civle isi prezentau cauzele si misiunea cu zeci de ani in urma si vom realiza o incursiune documentara a colaborarilor si afilierilor cu graphic designeri, fotografi, pictori, ilustratori, sculptori si arhitecti precum Pablo Picasso, Joan Miró, Alexander Calder, Roman Cieslewicz, Tom Eckersley, J Howard Miller etc.

Deoarece ne-am dori sa fie o experienta de invatare, invitam ONG-urile sa ne trimita unul sau mai multe AFISE pe care le vom analiza in cadrul serii.

Pentru aceasta zi speciala am pregatit un CADOU pentru ONG-isti, un calendar gandit ca wallpaper, cu o selectie de postere care au facut istorie in societatea civila, disponibil in format electronic.

Participarea este GRATUITA, insa va fi in limita locurilor disponibile, deci e nevoie de inscrierea ta la adresa roxana@creionetica.ro. Trebuie sa mentionezi in e-mail: numele si functia, denumirea ONG-ului si site-ul, numarul de telefon unde te putem gasi. In cazul unui numar mare de inscrieri, vom fi nevoiti sa acceptam o persoana pe organizatie.

Partenerii media care ne-au adus la tine si pentru care le multumim sunt: Gala Societatii Civile, Romania Pozitiva, Deco si Eco, Sapte Seri, Veioza Arte, IQads, Revista de Povestiri, Al Treilea Sector, Imparte, Onlinegallery si LiterNet.

Eveniment organizat de Creionetica.