close

Juriu

Sarah Maria Joițoiu

Sarah Maria Joițoiu

Head of Sustainability - grupul eMAG

Sarah Maria Joițoiu este Head of Sustainability în cadrul grupului eMAG. Împreună cu echipele implicate dezvoltă și coordonează proiectele de sustenabilitate pentru companiile din grupul eMAG. În rolul ei, Sarah își concentrează atenția pentru a transforma brandurile grupului eMAG în business-uri mai sustenabile, pregătite să performeze într-o economie transformată și bazată pe valori diferite față de cele pe care le cunoaștem azi.

 

Acum șapte ani, Sarah a venit din țara ei natală Germania în România pentru a pune baza departamentului de consultanță în domeniul sustenabilității la Deloitte România, fiind în același timp primul membru al echipei. A realizat rapoarte nefinanciare și studii de impact pentru actori importanți ai industriei de energie și resurse. În ultimul ei rol, Sarah a fost responsabilă pentru îmbunătățirea proceselor de HR și managementul calității în cadrul grupului Deutsche Telekom.

 

Sarah deține un Master în Studii Europene de la Europa-Universität Viadrina Frankfurt și este licențiată în Studii Culturale și Economice la Freie Universität Berlin.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes