Raluca Tănase a absolvit Seminarul Teologic Ortodox și Facultatea de Teologie Socială Romano-Catolică. Din aprilie 2013 a dezvoltat programul Voluntar În Spital în cadrul Asociației de Medicină pentru Sănătate Publică al cărei președinte este.

A început proiectul cu activități structurate de voluntariat cu copiii internați la Spitalul Marie Curie, în câteva luni adunând 40 de voluntari. În 5 ani de zile de atunci, prin proiectul său, a desenat peste 70.000 de zâmbete pe fețele copiilor bolnavi, a amenajat spații de joacă, spații dedicate părinților, chiar și un parc dedicat pacienților, iar activitatea s-a extins și în Centrul de Recuperare N. Robănescu din București.

Din decembrie 2017 și-a îndeplinit un alt vis: a deschis charity shop-ul „La Taica Lazăr”, menit să susțină munca voluntarilor în spital.

***
Campania de comunicare pentru cea de-a XVI-a ediție a Galei Societății Civile, „Reginele Neștiute ale Societății Civile”, se desfășoară în perioada 16 mai – 30 iunie 2018 și stă sub semnul Centenarului Marii Uniri.

Sub sloganul „Reginele Neștiute ale Societății Civile”, în campania de comunicare sunt celebrate o serie de personalități feminine de astăzi, care continuă să creadă în principiile Reginei Maria prin munca lor în cadrul ONG-urilor și fundațiilor caritabile.

Nouă personalități feminine, reprezentante ale sectorului asociativ, sunt anul acesta imaginea campaniei Galei Societății Civile: Simona Voicescu – Asociația Necuvinte, Daniela Buzducea – Fundația World Vision România, Marina Dragu - Grupul de Inițiativă „Lacul Tei”, Cristina Grigore - Fundația Părinți din România, Ștefania Popp – Junior Achievement Romania, Silvia Asandi – Fundația Romanian Angel Appeal, Mirela Nemțanu – Fundația Hospice Casa Speranței, Cristina Buja – Fundația Principesa Margareta a României și Raluca Tănase – Asociația de Medicină pentru Sănătate Publică.

Campanie realizată de: Gavrilă & Asociații
Foto credit:
Alex Gâlmeanu