Noul termen limita pentru depunerea si finalizarea inscrierii proiectelor in competitia Galei Societatii Civile 2014 este joi, 27 martie, ora 12.00

Toate informatiile necesare inscrierii sunt disponibile in sectiunea Competitie, inclusiv o descriere a sectiunilor. Formularul de inscriere poate fi accesat dupa inregistrarea in contul organizatiei. Pasii, care trebuie urmati, sunt descrisi in Ghidul de inscriere.

Daca organizatia nu este inregistrata pe site, isi poate crea un cont de aici.
 
Calendarul Galei Societatii Civile 2014:
• Perioada de inscrieri: 27 februarie - 25 martie 27 martie, ora 12.00;
• Jurizare: 2 aprilie - 12 mai;
• Festivitatea de premiere va avea loc la inceputul lunii iunie, in Bucuresti.

Link-uri utile:
Formular de inscriere - poate fi accesat doar dupa logarea in contul organizatiei.
 
Initiata in anul 2002, de-a lungul celor unsprezece editii ale Galei Societatii Civile, au fost inscrise in competitie peste 1.500 de proiecte, semnate de catre organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice din Romania.  Editia de anul trecut a Galei a avut un numar record de inscrieri, de 220 de proiecte si programe, iar marele castigator a fost proiectul Scoala mea in spital, al celor de la Asociatta Little People Romania, prin care au reusit sa ajute copiii internati in sectii de oncologie sa tina pasul cu progresul scolar, prin intermediul orelor sutinute in spital.

Partener principal al Galei Societatii Civile 2014:
Rompetrol Well Services – parte a KazMunayGas International.

Sponsor fondator: Vodafone Romania.

Parteneri: Bursa Binelui, un proiect al BCR, Carpatcement Holding, Avon Romania, BCR, GSK Romania (GlaxoSmithKline), SIVECO, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (A.N.P.C.D.E.F.P.), Tineret in Actiune.

Parteneri traditionali: Rusu+Bortun Brand Growers, Netvibes.