Gala Societatii Civile invita toate organizatiile neguvernamentale, grupurile de initiativa, persoanele fizice si sindicatele sa isi inscrie proiectele sociale implementate si finalizate in decursul anului trecut la cea de-a VI-a editie a competitiei Galei Societatii Civile.

Noutatea adusa de functionalitatile extinse ale site-ului este ca inscrierea proiectelor in competitie se va desfasura exclusiv online, prin intermediul contului fiecarei organizatii, accesand pagina Competitie. Pentru a putea fi evaluate de catre membrii juriului proiectele trebuie sa aiba rezultate cuantificabile si demonstrabile, de aceea vor fi acceptate in concurs doar proiectele finalizate pana la 31 ianuarie 2008.

Pentru a incepe completarea formularului de inscriere, este necesar sa va creati un cont, in cazul in care nu aveti deja unul. Atentie, este valabil doar un singur cont pentru fiecare organizatie neguvernamentala, grup de initiativa, persoana fizica sau sindicat!

Mai multe informatii despre inscriere si Regulamentul competitiei gasiti pe site-ul evenimentului http://www.galasocietatiicivile.ro.

Programul editiei a VI-a a Galei Societatii Civile:
5 martie – 15 aprilie 2008 – perioada de inscriere
16 aprilie – 30 aprilie 2008 – prima etapa de jurizare
1 mai – 7 mai 2008 – a doua etapa de jurizare
21 mai 2008 – Festivitatea de acordare a premiilor

Proiectele sociale inscrise in competitia Galei Societatii Civile 2008 vor fi analizate si evaluate de catre membrii juriului pe baza criteriilor expuse in Ghidul de jurizare. Juriul editiei din acest an este format din reprezentanti ai societatii civile, ai sectorului neguvernamental romanesc, jurnalisti, formatori de opinie, precum si specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor sociale:

Categoria A - Sectiunea A.1 Educatie si cercetare
Luciana Simona Velea - Institutul de Stiinte ale Educatiei
Catalin Stefanescu – TVR 1
Ioan T. Morar – Academia Catavencu si Cotidianul