Înscrierea în competiția Galei Societății Civile, ediția 21, se realizează online în perioada: 20 martie - 28 aprilie 10 mai, ora 23:59 2023.

Pentru a accesa formularul de înscriere trebuie îți creezi un cont pe www.galasocietatiicivile.ro. După login în platformă vei putea începe înscrierea unui proiect din Competiție - Înscrie un proiect.

! Înainte de a începe completarea formularului de înscriere este obligatoriu să citești Regulamentul competiției & să actualizezi informațiile din Profil GSC (informațiile de aici vor fi precompletate apoi în formularul de înscriere).

Linkuri utile: Definiții Secțiuni // Criterii de Jurizare


// Recomandări:

Pentru fiecare tip de formular de înscriere în competiția GSC 2023 vei regăsi mai jos câte un template pe care să îl poți folosi drept schiță de completare. Descarcă formularul pentru:
secțiunile Categoriei A
secțiunea Proiecte realizate cu implicarea Voluntarilor (Categoria B)
secțiunea Programe (Categoria B)
secțiunea Campanii de comunicare pe teme sociale (Categoria B)
secțiunea Tineri de Bine (Categoria B)

Îți recomandăm să salvezi în documentul word datele pentru fiecare pas din formularul de înscriere, înainte de transfera informația în platforma online. (sesiunea serverului este în jur de 15 minute). Platforma permite și salvarea ca draft a formularului, prin butonul "Salvează ca draft" pe care îl vei găsi în editarea formularului.


// Completare formular
Formularele sunt este împărțite în nouă pași, ce pot fi accesați prin opțiunea “Editează pas”. Este obligatoriu să editezi toți pașii și să introduci informații relevante despre proiect în câmpurile obligatorii (notate cu *).

Formatul formularului îți oferă posibilitatea să:
  • completezi aplicația în mai multe sesiuni - prin butonul Slavează ca draft poți să reiei formularul de la ultimele informații introduse (prin butonul Bine ai venit! - pagina Proiectele mele – Vizualizează / Continuă înscrierea).
  • editezi oricare dintre pași - pe măsură ce vei completa formularul butoanele de editare își vor schimba culoarea în Roșu (pas incomplet) sau Verde (pas completat, asupra căruia poți reveni cu modificări)

Toate câmpurile se completează în limba română, cu diacritice.


După completarea întregului formular de înscriere te rugăm să verifici toate datele introduse și să trimiți proiectul în competiție prin opțiunea Finalizează.
Atenție!
După ce lucrarea a fost finalizată nu vei mai putea efectua modificări în formularul de înscriere, statusul din dreptul proiectului se va schimba din “nefinalizat” în “neaprobat”.

După aprobarea înscrierii proiectului în competiție de către echipa de organizare, vei primi un e-mail de confirmare până în data de 13 iunie 2023, inclusiv. În caz contrar, vei fi contactat de către un reprezentant al echipei de organizare pentru revizuirea informațiilor din cadrul formularului.

Dacă dorești să retragi din competiție un proiect finalizat sau nefinalizat, pentru a șterge formularul de înscriere trebuie să apeși butonul “șterge” din dreptul proiectului respectiv.
!Atenție, acesta nu va mai putea fi recuperat apoi.


// Alegerea secțiunilor

Primul pas din formular este alegerea secțiunii în care dorești să înscrii proiectul, respectând încadrarea pe secțiuni:

1. În Categoria A – un proiect poate fi înscris într-o singură secțiune, la alegere, în funcție de domeniul principal de acțiune al proiectului.

2. În Categoria B, secțiunea Proiecte realizate cu implicarea Voluntarilor vor fi înscrise proiecte în cadrul cărora voluntarii au reprezentat un element indispensabil.

3. În Categoria B, secțiunea Programe vor fi înscrise doar programe cu o perioadă de implementare de 3 ani (2020 - 2021 - 2022).

4. În Categoria B, secțiunea Campanii Sociale vor fi înscrise doar campanii sociale, dezvoltate de agenții de publicitate, consultanți independenți, freelanceri, ONG-uri, grupuri de inițiativă civică, persoane fizice sau instituții publice.

5. În Categoria B, secțiunea Tineri de Bine vor fi înscrise doar proiecte gândite și implementate de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani.

6. În secțiunea Premiul Special pentru Organizații Nou Fondate vor fi încadrate automat organizațiile neguvernamentale fondate începând cu ianuarie 2020 – dacă au înscris în secțiunile Categoriei A sau în secțiunea Proiecte realizate cu implicarea Voluntarilor (categoria B).

7. În secțiunea Premiul Special pentru Inovație pot fi înscrise suplimentar proiecte înscrise în secțiunile Categoriei A și în secțiunea Proiecte realizate cu implicarea Voluntarilor dacă reflectă inovație în soluțiile propuse la problemele și nevoile identificate – prin completarea unui câmp dedicat în formular.

8. În secțiunea Premiul Special pentru Inițiative Cetățenești vor fi încadrate automat toate proiectele implementate de grupuri de inițiativă civică sau persoane fizice - înscrise în secțiunile Categoriei A sau în secțiunea Proiecte realizate cu implicarea Voluntarilor.


În 2023 definițiile secțiunilor au fost ușor modificate, aici le poți reciti.


***
Pentru informații suplimentare sau asistență în accesarea și completarea formularului, te rugăm să ne scrii pe:
contact@galasocietatiicivile.ro (persoană de contact: Andra Moldoveanu | 0726 391 247)