! Înainte de a începe completarea formularului de înscriere este obligatoriu să citești Regulamentul competiției & să actualizezi informațiile din Profil GSC (informațiile de aici vor fi precompletate apoi în formularul de înscriere).


#Linkuri utile:
Profilul GSC – detaliile de aici ne vor ajuta în identificarea proiectelor înscrise și a persoanelor de contact responsabile // (informațiile de aici vor fi precompletate apoi în formularul de înscriere).
Proiectele mele – aici vei putea vedea toate înscrierile în lucru sau efectuate
Regulament – te rugăm să îl parcurgi înainte de a începe înscrierile pentru a fi la curent cu noutățile ediției
Ghid înscriere – detalii despre completarea formularului de înscriere


Înscrierea în competiția Galei Societății Civile, ediția 22, se realizează online în perioada: 7 februarie - 8 martie 2024.

Ediția cu numărul 22 a Galei Societății Civile revine anul acesta la calendarul tradițional, cu perioada de înscrieri în februarie-martie, perioada de jurizare în lunile aprilie – mai (2 runde de jurizare), iar Festivitatea de Premiere în luna iunie.


#Contact:

Pentru orice alte întrebări te așteptăm să ne scrii pe adresa contact@galasocietatiicivile.ro (persoană de contact: Andra Moldoveanu | 0726 391 247)

Poți fi la curent cu noutățile și evenimentele ediției pe pagina noastră de Facebook Gala Societății Civile și pe contul de Instagram.


Mult succes!