Mai sint doar citeva zile in care organizatiile neguvernamentale, grupurile de initiativa, persoanele fizice si sindicatele isi mai pot inscrie proiectele sociale, implementate anul trecut, in competitia Galei Societatii Civile 2008, editia a VI-a.

Cei interesati trebuie sa stie ca inscrierile se realizeaza online, pe site-ului Galei Societatii Civile - www.galasocietatiicivile.ro. Pentru accesarea formularului este necesar ca fiecare organizatie sa isi creeze un cont pe site. Pe parcursul perioadei de inscriere a proiectelor, echipa de organizare va oferi asistenta tuturor participantilor.

Informatii despre juriul editiei din acest an, regulamentul competitiei si procesul de jurizare se gasesc tot pe site-ul evenimentului.

In cadrul editiei din acest an, Gala Societatii Civile organizeaza seminarul cu tema "Managementul proiectelor" sustinut de Svasta Consult. Seminarul va avea loc, miercuri, pe 9 aprilie in sala I. L. Caragiale a Hotelului Ramada Majestic Bucuresti. In functie de locurile ramase disponibile, inscrierile pentru participarea la seminar se vor incheia, astazi, la ora 18.00.

De Madalina Grosu