Gala Societatii Civile a ajuns la la cea de-a sasea editie, inscrierile avand loc in perioada 5 martie - 15 aprilie, anunta miercuri Millenium Communications, compania organizatoare.

Organizatiile neguvernamentale, grupurile de initiativa, persoanele fizice si sindicatele isi pot inscrie proiectele sociale implementate si finalizate in decursul anului trecut pe site-ul oficial al competitiei.

Evaluarea proiectelor se va desfasura in perioada 16 aprilie - 7 mai, iar festivitatea de acordare a premiilor va avea loc in data de 21 mai.

In fiecare an, juriu este format din reprezentanti ai societatii civile, ai sectorului neguvernamental romanesc, jurnalisti, precum si specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor sociale.

La editia din 2007, au participat 92 de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa si persoane fizice, cu 118 lucrari inscrise.

Bugetul total atras de proiectele inregistrate anul trecut s-a ridicat la 17 milioane de euro, dublu fata de valoarea editiei anterioare.

de Luminita Nitoiu