Proiectul "Diferiti, dar impreuna" al Fundatiei Pentru Voi din Timisoara a castigat Marele Premiu in cadrul Galei Societatii Civile, care a avut loc marti, 20 mai, la Ateneul Roman din Bucuresti. Dupa ce a castigat premiul pentru cel mai bun proiect la categoria "Servicii sociale pentru categorii defavorizate", a intrat in competitia finala, concurand alaturi de castigatoarele celorlalte categorii ale concursului si a obtinut in final cea mai inalta distinctie a Galei Societatii Civile.

"Multumim partenerului nostru, Primaria Timisoara, care e de 11 ani alaturi de noi. Multumim finantatorului acestui proiect, Initiativa pentru Sanatate Mentala a Institutului pentru o Societate Deschisa, Budapesta. Ma bucura acest premiu pentru ca noi luptam pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, care reprezinta una din cele mai marginalizate categorii sociale din Romania. Noi am demonstrat ca locul persoanelor cu dizabilitati intelectuale este in comunitate! Desi suntem diferiti, nu putem trai bine decat impreuna. Proiectul "Diferiti, dar impreuna" are ca scop incadrarea in munca a unui numar cat mai mare de persoane cu dizabilitati intelectuale. Datorita muncii unei intregi echipe de specialisti, precum si experientei de 8 ani in domeniul angajarii asistate a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, am reusit prin intermediul acestui proiect, performante de exceptie, unice in Romania: 73 persoane cu dizabilitati intelectuale angajate (43 in Unitatea Protejata "Pentru Voi", 23 pe piata libera a muncii si 7 in alte unitati protejate din Timisoara), 13 persoane cu dizabilitati intelectuale severe incluse in programul de angajare al Unitatii protejate cu diferite companii. Pentru a afla mai multe informatii despre proiect, accesati www.pentruvoi.ro" - Laila Onu, Director Executiv Fundatia "Pentru Voi"

Date de contact: 0356-421.216, 0722-573.812, e-mail: pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Nicoleta Foica. Fundatia si Centrul Pentru Voi, 300521 Timsoara, str. Ioan Slavici nr. 47, tel. 0256 228062, tel. 0356 421216, fax. 0356 421215