O organizație #rezistenta trebuie să aibă și abilităti digitale. Reîncepem Școala Digitală pentru ONG-uri și #continuam să te pregătim să produci și mai multă schimbare în România.
 
Începând de astăzi, te poți înscrie la ediția a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri - http://ongonline.techsoup.ro/ 

Primele traininguri online ale ediției debutează pe 21 februarie și vor continua până în iulie 2017. 
Școala Digitală pentru ONG-uri este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajați și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training profesionist și la îndemână online în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor. 

În 2016, prima ediție a Școlii Digitale a fost organizată cu sprijinul unei finanțări acordate prin Fondul ONG în România. 535 de angajați și voluntari ONG au participat la cel puțin un eveniment offline sau online de învățare pe parcursul celor 5 luni ale Școlii Digitale pentru ONG-uri. 
 
Ce vei învăța la Școala Digitală în 2017? 
În 2017, Asociația Techsoup invită cei mai buni specialiști în tehnologie, marketing digital, SEO și SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat și afaceri online să susțină cursuri gratuite pentru angajații și voluntarii organizațiilor nonprofit care se înscriu în ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.  

Școala Digitală pentru ONG-uri și-a propus și anul acesta să ajute organizațiile nonprofit să identifice, selecteze și implementeze soluții și servicii online care să le ușureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitățile online de susținători sau strângerea de fonduri, dar și să le pregătească mai bine pentru a-și îndeplini misiunea într-o lume mult mai tehnologizată. 
 
Primul webinar al ONG Online – Introducere în design grafic pentru ONG-uri 
Înscrie-te acum la primul webinar din ONG Online 2017: Introducere în design grafic pentru ONG-uri de pe 21 februarie, ora 17.00 - http://ongonline.techsoup.ro/

Împreună cu Ioana Popa, co-fondator ReWire, vei afla cum să construiești identitatea vizuală a ONG-ului tău, când poți să folosești elemente vizuale ca să comunici mai eficient, ce trebuie să ai în vedere când discuți cu o agenție sau un studio de creație sau ce instrumente și resurse gratuite și nu numai poți folosi chiar și tu pentru a crea materiale vizuale de impact în comunitățile online ale organizației tale. 
 
***
Despre Asociația Techsoup  
Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Credem că tehnologia contribuie la o societate deschisă și democratică, de aceea ne-am propus să facem tehnologia accesibilă, ușor de înțeles și familiară celor care sunt motorul schimbării sociale în România. Asociația Techsoup facilitează accesul profit la soluții software, cloud și traininguri de tehnologie pentru peste 2.025 de organizații non-profit; ajută anual 2.500 de elevi de liceu să își crească potențialul prin tehnologie și promovează excelența în educația computer science împreună cu profesori de informatică din 8 județe. Află mai multe despre misiunea organizației și proiectele noastre pe www.asociatiatechsoup.ro