Definirea rolului pe care un manager in responsabilitate sociala ar trebui sa il aiba si formarea profesionala in acest domeniu reprezinta aspecte cheie pentru stimularea implicarii sociale a organizatiilor si promovarea initiativelor de responsabilitate sociala. In acest sens, cursul contribuie semnificativ la dezvoltarea unei abordari integrate a principiilor responsabilitatii sociale in strategia fiecarei organizatii. 

Competente profesionale dobandite:
• Planificarea sistemului de manangement in responsabilitate sociala;
• Organizarea sistemului de management in responsabilitate sociala;
• Administrarea sistemului de management in responsabilitate sociala;
• Evaluarea si raportarea performantei de responsabilitate sociala;
• Dezvoltarea profesionala in domeniul responsabilitatii sociale;
• Implementarea principiilor apartinand principalelor standarde din domeniu: ISO 26000, SA 8000, Global Reporting Initiative (GRI) si Global Compact. 

Cursul se adreseaza atat celor care au experienta de lucru in domeniu, oferind o perspectiva structurata si instrumente de lucru utile in activitatea de zi cu zi, precum si celor interesati sa inteleaga domeniul si conceptele cu care opereaza in intreaga lor complexitate.
Cursul de Manager in Responsabilitate Sociala se finalizeaza cu sustinerea unui examen scris si a unei prezentari.
 
Participantii la acest curs vor primi certificare dubla:
• Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, insotit de suplimentul descriptiv care atestaa competentele dobandite pentru specializarea „Manager in Responsabiliate Sociala”.
• Certificat de absolvire eliberat de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa ce dovedeste participarea si absolvirea cursului de „Manager in Responsabilitate Sociala”.

Pentru mai multe informatii despre continutul cursului si modalitatea de inscriere, va rugam sa accesati www.actionamresponsabil.ro sau sa ne scrieti la secretariat.tehnic@actionamresponsabil.ro.

PERSOANA DE CONTACT
Sorina Oprea
E-mail: sorina.oprea@actionamresponsabil.ro 
Telefon: 0762248174