Școala Digitală organizată de Asociația Techsoup revine cu subiecte noi pentru angajații și voluntarii din organizațiile nonprofit, iar de astăzi te poți înscrie la cele mai noi webinarii din cadrul ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri. #TehnologiePentruONG #ONGOnline
 
Trei noi traininguri online, realizate cu sprijinul companiei globale Airbnb, Organizației Umanitare CONCORDIA și agenției Mavericks, te vor familiariza cu noi instrumente, metode sau perspective ca să-ți îndeplinești misiunea mai eficient și să o duci către noi audiențe.
 
Despre ce poți învăța la webinariile ONG Online:
#1: Tot ce voiai să știi despre domeniul serviciilor sociale
16 mai, 30 mai, 13 iunie 2019, ora 18:00
 
Peste 20% din organizațiile nonprofit din România desfășoară activități în domeniul social, iar profesionalismul în implementarea lor este vital pentru succesul misiunii tale.

Împreună cu Organizația Umanitară CONCORDIA, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii sociale din România, lansăm în premieră o serii de 3 webinarii despre metode și tehnici inovative de abordare a grupurilor vulnerabile, cum asigurăm calitatea în domeniul serviciilor sociale, dar și despre învățarea în managementul social. CONCORDIA aduce în aceste webinarii gratuite expertiza lor extrem de îndelungată de furnizor de training specializat pentru manageri de servicii sociale, coagulate în CONCORDIA Academia.
 
#2: Social Impact Experiences | The Airbnb program for NGOs (webinar în limba engleză)
23 mai 2019, ora 18:00
 
Începând de anul acesta, organizațiile nonprofit pot beneficia prin Programul TechSoup România de Airbnb Social Impact Experiences, un nou instrument care te ajută să faci fundraising de impact pentru organizația ta, de data această cu o audiență globală prin Airbnb, cea mare mare platformă de home-sharing din lume.

Împreună cu Holly Bland, Social Impact Experiences Manager EMEA, îți introducem programul Airbnb pentru organizații nonprofit - Social Impact Experiences, prin care poți crea și oferi experiențe cu impact social și, de asemenea, poți ajunge la noi audiențe care să se conecteze cu misiunea organizației tale.
 
#3: Google Ads pentru ONG-uri | Cum să-ți optimizezi campaniile Google Search
4 iulie 2019, ora 18:00
 
Google Ad Grants este unul dintre cele mai utile instrumente în fundraising pentru organizația ta, pus la dispoziție gratuit de Google organizațiilor nonprofit din România prin programul Google for Nonprofits.
Împreună cu Dragoș Smeu, fondatorul agenției Mavericks, aflăm cum să îmbunătățim anunțurile construite prin Google Ads, instrumentul care dă acces organizației tale la un buget de publicitate online de 10.000 USD pe lună în Google Search.
 
Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înregistrate în Programul TechSoup România și se realizează prin completarea formularelor de înscriere individuală.   
 
***
Școala Digitală pentru ONG-uri
este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajații și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training gratuit profesionist și la îndemână, în special în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor. Pentru a participa la training-urile online (webinarii), organizațiile trebuie doar să fie validate gratuit în Programul TechSoup România, respectiv TechSoup Moldova, un proces care în același timp le oferă și posibilitatea de a accesa programe software sau servicii gratuite de cloud.
 
Despre Asociația Techsoup
Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori.