23 septembrie - 21 octombrie 2017 este perioada dedicată modulului de traininguri de toamnă pentru Formare Culturală: dezvoltator comunitar, facilitator cultural, comunicator creativ și fundraiser cultural - sesiunei dedicate dezvoltării publicurilor din comunități mai mici sau mai mari.

Modulul, desfășurat  la Casa Filipescu-Cesianu a Muzeului Municipiului București, urmărește valorificarea și exploatarea patrimoniului bibliotecilor, caselor memoriale și muzeelor de cartier, prin învățarea și creearea de metode inovative de atragere a unui public tânăr. Trainingurile sunt dedicate lucrătorilor din instituții publice de cultură, centre culturale, case de cultură, organizații non-profit și grupuri de inițiativă civică. 

Detalii despre și formular înscriere pentru fiecare training în parte... AICI. Poți să te înscrii la oricare și oricâte dintre traininguri. Fiecare training durează o zi (de sâmbătă) și este susținut de un formator cu experiență de peste 10 ani în domeniul de referință.

Acest proiect cultural este  finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB. Partenerii sesiunii de toamnă 2017 sunt Muzeul Municipiului București, Modernism.ro, Illy