Daca iti doresti sa te implici in proiecte cu si pentru copii si tineri proveniti din medii defavorizate, te asteptam in echipa de voluntari Chance for Life.
 
Impreuna cu noi  te vei implica in diverse activitati contribuind astfel la educatia unor copii din medii defavorizate sau la integrare socio-profesionala si dezvoltarea independenta a unor tineri seropozitivi cu dizabilitati. Alegand calea voluntariatului vei avea ocazia de a te dezvolta personal!
 
Iata cum te poti implica: 
- organizarea de activitati in cadrul programului de Dezvoltare de abilitati de viata independenta cu tinerii beneficiari
- confectionarea de felicitari, bijuterii si alte obiecte decorative si reprezentarea fundatiei la targuri si expozitii
-  dezvoltarea de activitati pe diverse materii scolare cu copii: chimie, biologie, matematica, limba romana, geografie, etc.
-  lectii de chitara, orga
-  ateliere de dezvoltare de abilitati pentru copii pe diverse teme
-  organizare de campanii si evenimente de fundraising
-  suport IT (calculatoare, retea, multifunctionale, ore de informatica cu beneficiarii)
-  activitati de PR (prezentari, site, pagina de facebook, fotografii, filmulete)
-  implicare in programe europene – lucru cu voluntari romani si straini
 
De ce sa participi? Pentru ca:
- iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine;
- participi la traininguri de educatie non-formala si de lucru cu persoane defavorizate;
- castigi experienta in lucrul cu tineri din categorii sociale defavorizate;
- ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa de voluntari romani si straini;
- poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale.
 
Vom semna un contract de voluntariat si poti primi adeverinta de practica si Certificatul de competente dobandite prin voluntariat.  In plus, in urma aprobarii noii legi a voluntariatului, stagiul tau va fi considerat experienta profesionala. 
 
Daca ti-au atras atentia activitatile de mai sus si iti doresti sa petreci in acest fel doua ore pe saptamana, te invitam sa trimiti CV-ul si motivatia ta la adresa voluntari@chanceforlife.ro pana pe data de 5 aprilie 2017. Va urma o intalnire introductiva pe 6 sau 7 aprilie, la ora 16.00. Te rugam sa tii cont ca activitatile cu beneficiarii organizatiei se desfasoara intre orele 10-17 de luni pana vineri. Te asteptam in Echipa Chance for Life!

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.
Mai multe informatii despre noi poti gasi pe www.chanceforlife.ro sau pe Facebook.