La trei luni după lansare, platforma de joburi Pot Lucra conține oferte de angajare pentru persoanele cu dizabilități, disponibile în toata țara.  

Locurile de muncă adresate persoanelor cu dizabilități pot fi vizualizate prin accesarea link-ului: potlucra.eu. În prezent, 12 companii au anunțuri de angajare active pe platformă. Candidații pot aplica pentru posturi precum: events assistant, asistent vânzări, casier, secretar administrativ, recepționer, operator producție.

Potlucra.eu își propune să faciliteze comunicarea și organizarea procesului de recrutare pentru persoanele cu dizabilități și companiile interesate să le integreze în echipele de lucru. Publicarea anunțurilor de către angajatori și răspunsul din partea candidaților necesită crearea unui cont, prin utilizarea unei adrese de e-mail.

Fondatorul platformei, Radu Ștefan, dezvoltă acest proiect cu scopul de a contribui la creșterea angajabilității în rândul persoanelor cu dizabilități. Conform raportului emis de Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilități, la sfârșitul anului 2016 se înregistra un număr de 786.546 de persoane cu dizabilități, dintre care 4,25% erau angajate.