Cautam o persoana dedicata full-time care sa coordoneze activitatea celor doua intreprinderi sociale: SC ATELIERUL DE PANZA SRL si RECICLETA. Aceasta se va ocupa in principal de managementul financiar, vanzari si strangerea de fonduri pentru cele doua intreprinderi, dar si de gestionarea per ansamblu a celor 2 echipe din punct de vederea al deciziilor de structura de personal si administrative. Va lucra si va avea ca subordonati cei doi asistenti operaţionali de proiecte si va colabora si raporta continuu cu/catre echipa de management si consiliul director ViitorPlus.

Mai multe detalii legate de profil, responsabilitaţi si beneficii in fisa de post pe: http://www.viitorplus.ro/articles/manager-intreprinderi-sociale 

Pentru a aplica la acest post, candidaţii sunt invitaţi sa trimita un CV si o scrisoare de intentie pana la data de 28 martie 2014 la hr@viitorplus.ro. Vor fi invitaţi la interviu numai candidaţii care se califica pentru acest post. In luna aprilie 2014, va exista o perioada de proba de trei saptamani (remunerata, in regim part-time 4 ore/zi) pentru cei mai buni 2-3 candidati. Decizia finala pentru angajarea Managerului de Intreprinderi Sociale va fi luata in functie de performanta dovedita in aceasta perioada. Prima luna de angajare pe post: mai 2014. 

Te asteptam cu provocari in echipa ViitorPlus! Redescoperim impreuna legatura cu natura si investim in ce lasam in urma noastra.