Primarul Sectorului 6, Cristian Poteras, a inaugurat pe 22 noiembrie, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, impreuna cu Asociatia AHAVA, un nou centru pilot social multifunctional destinat celor mici.

Noul centru, numit "Buburuza Mica", preia atat categoria de beneficiari, cat si serviciiile oferite, de la fratiorul sau mai varstnic, "Buburuza Mare", deschis in luna februarie a acestui an.

Realizate prin parteneriatul dintre cele doua institutii, centrele "Buburuza Mare" si "Buburuza Mica" se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre trei si sapte ani care nu frecventeaza cursurile gradinitelor de stat sau particulare oferind, la standarde europene, servicii educative, de ingrijire, hrana si supraveghere pe timp de zi pentru micutii prescolari.

In cadrul noului centru, cu o capacitate de 70 de locuri, copiii au posibilitatea de a se dezvolta armonios, desfasurand zilnic activitati educative, culturale si sportive sub directa indrumare a unor cadre didactice specializate in lucrul cu copiii.

Centrul beneficiaza de sali de clasa, sali de joaca/dormitoare, sala pentru activitati sportive, cabinet medical, cabinet de psihologie, sala pentru material didactic si jucarii, sala de mese, loc de joaca amenajat. Programul educational al Centrului Buburuza Mica respecta programa Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este completat cu activitati optionale si extracuriculare.

Cititi stirea integrala pe www.administratie.ro