Universitatea din Bucuresti are placerea de a va invita  luni, 25 iulie la evenimentul de deschidere a editiei a treia a Scolii de Vara “Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport”.  Evenimentul va avea loc la sediul  Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Strada Schitu Magureanu 9, sala 303, incepând cu orele 11:00.

Evenimentul reuneste actori din domeniul public (autoritati centrale, profesori universitari) si privat (ONG-uri sau furnizori de servicii sociale) cu activitate in domeniul  incluziunii sociale atât la nivel academic cât si la nivel practic.

Printre vorbitorii din cadrul conferintei se numara: Csaba Asztalos - Presedinte, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii; Dominic Bruynseels - Presedinte Executiv, BCR; Alina Bocai - Coodonator National - Biroul Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate (UNODC), Marian Preda – Decan,  Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si Doru Buzducea – Prodecan,  Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala.


Scoala de Vara vizeaza formarea de specialisti care sa lucreze cu grupuri marginalizate in vederea integrarii acestora in societate.

Evenimentul  este organizat in parteneriat cu Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), organizatiile membre si partenere ale Retelei Române de Reducere a Riscurilor (RHRN), cu asistenta tehnica si financiara din partea UNODC si a Institutului pentru o Societate Deschisa (OSI) - Programul de Sanatate pentru Romi (RHP).


R.S. V. P. Mariana Oprea, Graffiti PR           
E-mail:mariana.oprea@graffitipr.ro
Mob: +40 730 202 354