Evenimentul reuneste reprezentanti ai organizatiilor guvernamentale si neguvernamentale active in sfera sociala, cat si reprezentanti ai grupurilor vulne-rabile.

Scopul conferintei este sa prezinte rezultatele programelor implementate in cadrul Anului european pentru combaterea saraciei si excluziunii sociale in Romania. Evenimentul va gazdui, de asemenea, festivitatea de premiere a concursului jur-nalistic organizat sub egida Anului European 2010 „Jurnalistul - Actor Social”.

Competitia „Jurnalistul – Actor Social”, a vizat jurnalistii axati pe sectiunea social, care au facut prin puterea cuvantului demersuri in combaterea saraciei si a exclu-ziunii sociale. Concursul a avut loc in perioada 16 septembrie – 1 decembrie 2010, urmarind desemnarea celui mai bun jurnalist de investigatie sociala pe fiecare categorie in parte: TV, radio, presa scrisa, online si fotojurnalism.

Conferinta de incheiere a Anului european pentru combaterea saraciei si excluziu-nii sociale in Romania are loc la Bucuresti, pe 08 Decembrie 2010, la Palatul Parlamentului, sala C.A. Rosetti cu incepere de la ora 09.30.

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa o contactati pe d-ra Andreia Urzica, Graffiti PR, la nr. tel.: 0722 621 045 sau e-mail: andreia.urzica [at] graffitipr.ro.