Luni, 20 noiembrie 2017, ora 19:30, sunteți așteptați la Teatrul EXCELSIOR pentru o întâlnire-eveniment cu Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și conducătorul Departamentului pentru Situații de Urgență din România. Renumitul medic român de origine palestiniană va fi protagonistul unui interviu moderat de jurnalistul Eveline Păuna, pe scena Teatrului EXCELSIOR. Aveți șansa de a asculta povestea SMURD chiar de la fondatorul său, o poveste despre sacrificii și priorități, despre voluntariat și toleranță, despre vieți salvate și întâlniri semnificative, în cadrul unui eveniment din care nu vor lipsi emoția și bucuria.

După succesul de care s-a bucurat primul episod din seria Marilor Întâlniri, cel de-al doilea îl are ca protagonist pe Dr. Raed Arafat, cel care altădată pasionat de prim-ajutor, a ajuns să fie, astăzi, un exemplu de conduită morală și profesională pentru toți cei care profesează medicina de urgență. 
Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul http://www.bilet.ro/event.php?id=12126 sau de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28).

Pentru detalii, puteți accesa: www.teatrul-excelsior.ro sau www.marileintalniridelaexcelsior.ro

Seria Marilor Întâlniri de la EXCELSIOR a debutat pe 16 octombrie 2017, când Eveline Păuna l-a avut ca invitat pe Gigi Căciuleanu, personalitate remarcabilă a dansului contemporan – dansator, coregraf, pedagog, poet și lider al unor prestigioase companii de dans din lume. 

Marile Întâlniri de la EXCELSIOR este un eveniment bilunar care urmărește să aducă publicul bucureștean aproape de personalități marcante din diferite domenii (cultură – teatru, dans, muzică, film –, medicină, diplomație, economie etc.), care prin pasiunea și rezultatele remarcabile ale muncii lor desăvârșesc elita profesională a României. Fiecare dintre cei invitați va dezvălui momente-cheie din parcursul său profesional și personal, evocând acele mari întâlniri care le-au modelat cariera, transformându-i în profesioniștii de astăzi.