Teatrul Ion Creangă reia spectacolele din secțiunea TIC JUNIOR a programului său (pentru copii cu vârsta peste 6 ani) pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Începând din weekendul 23-24 octombrie, cele două teatre bucureștene își reiau colaborarea, aceasta concretizându-se printr-o serie de super-producții care vor fi prezentate în fiecare weekend de Teatrul Ion Creangă pe scena Operetei. Astfel, copiii sunt invitați să urmărească spectacole care sunt create special pentru ei, aducând laolaltă ingredientele unei experiențe de neratat: aventuri extraordinare, personaje memorabile și o poveste în care binele triumfă – cu umor, candoare și curaj.

Primele titluri care pot fi urmărite sunt spectacolul-colaj Supereroii revin! – sâmbătă, 23 octombrie, musicalul Vrăjitorul din Oz – duminică, 24 octombrie, și feeria muzicală O mie și una de nopți – Lampa lui Aladin – duminică, 31 octombrie. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online, prin rețeaua Entertix.ro sau Myticket.ro.

Sâmbătă, 23.10, ora 11:00 ► Supereroii revin!
Lumea cărților și lumea virtuală sunt conectate: de fiecare dată când un copil renunță să mai citească și alege să-și petreacă timpul jucându-se online, un personaj dispare în Valea Uitării. Sub această amenințare, eroii din basme încearcă să reașeze universul poveștilor în echilibru. Însă, pe măsură ce lupta se întețește, o nouă misiune chiar mai importantă – salvarea timpului petrecut în familie – îi va transforma pe protagoniștii noștri în adevărați supereroi.

Duminică, 24.10, ora 11:00 ► Vrăjitorul din Oz

Îndrăgita poveste a lui Dorothy, Toto și a prietenilor lor pe drumul din cărămizi galbene a fost transpusă într-un spectacol muzical antrenant. La mai bine de 100 de ani de la publicare, „Vrăjitorul din Oz” continuă să emoționeze și să fascineze, mesajul său fiind o sursă de inspirație pentru copii și adulți deopotrivă: cu încredere și determinare orice obstacol poate fi depășit.

Duminică, 31.10, ora 11:00 ► O mie și una de nopți – Lampa lui Aladin

Spectacolul spune povestea lui Aladin așa cum aceasta ni s-a transmis din vechime, din basmele și legendele celor „O mie și una de nopți”. Astfel, eroul nostru este un copil cu stea în frunte care nu acceptă nefericirea celor din jur. Drept recompensă, lui Aladin i se dăruiește lampa predestinată. Însă acesta nu are doar trei dorințe; ele sunt infinite, iar Aladin știe să folosească lampa cu înțelepciune.

Vă reamintim că accesul adulților în sala de spectacol este permis, conform reglementărilor în vigoare, doar în baza prezentării Certificatului digital COVID, ca dovadă a vaccinării sau trecerii prin boală. Pentru copiii sub 12 ani accesul nu este condiționat de prezentarea vreunui document medical.

Mai multe informații despre program și despre normele de acces în sala de spectacol sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.