Pe data de 1 septembrie a început ediția 2021 a campaniei CSR denumită Fapte bune făcute profi, proiect demarat de Profi în urmă cu 11 ani și continuat fără întrerupere în tot acest timp. Asociația Blondie este implicată în această campanie, alături de alte organizații umanitare, și are nevoie de votul tău, pentru a continua activitățile sociale pe care le desfășoară în slujba nou-născuților și a copiilor cu probleme grave de sănătate.

Anul acesta, campania se desfășoară până pe 21 septembrie, iar proiectele sale se adresează domeniilor educație, sănătate, mediu, cultură și social. ONG-urile înscrise în competiție sunt următoarele
• Nu lăsăm pe nimeni în urmă – (Asociația Blondie) – Sănătate;
• Educând o generație, schimbi viitorul țării – (Asociatia Îngeri pentru Suflete) – Educație;
• Schimbă destinul unui refugiat – (Fundația Consiliul Național Român pentru Refugiați - CNRR, și Asociația LOGS) – Social;
• Hidroterapia schimbă vieți - (Asociația Școala Mamei Junior) – Sănătate;
• Ambulanța pentru Monumente – (Asociația Monumentum) – Cultură;
• Viitor cu păduri, fără viituri - (Asociația Viitor Plus) – Mediu;

Ca și în anii precedenți, clienții nu plătesc nimic pentru a susține campania, ci doar dedică puțin timp pentru a decide ce procent din donația Profi va ajunge la fiecare dintre aceste proiecte.

Dacă dorești să oferi suportul tău asociației Blondie, tot ceea ce ai de făcut este ca în drumul spre ieșirea din magazin, să scanezi bonul de casă la infochioșcul din locație și să îi oferi asociației punctele pe care le-ai acumulat.
Orice cumpărătură, de orice valoare, îți poate aduce un punct.

În România, persoanele care au nevoie de tratament în străinătate își pot deconta valoarea tratamentului prin completarea formularului E112, dar nu și valoarea transportului, care este de foarte multe ori greu de suportat de către pacient. Asociația Blondie susține viața și niciodată nu i-a refuzat pe cei care, aflați în situații disperate de viață, au cerut ajutorul.

Primul zbor a avut loc pe data de 27 martie 2020, iar de atunci au fost transportați 136 de copii și au fost realizate peste 70 de zboruri. Pentru a continua această activitate minunată, avem nevoie de suportul tău! Poți susține activitatea asociației Blondie prin donații directe sau votând în cadrul campaniei Fapte bune făcute profi!

Noutatea din acest an este că se poate vota și de acasă, accesând pagina www.profi.ro/responsabilitate-sociala și completând informațiile de pe bonul de casă.

Un număr de 66 de companii partenere contribuie la succesul acestei campanii participând cu 348 de produse sponsorizate.

Cu aproape 1500 de magazine în 681 de localități și peste 25,000 de angajați, Profi este nu doar retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România, dar și cel mai mare angajator privat, iar asociația Blondie îi mulțumește pentru tot suportul oferit.

Photo by Claudio Schwarz from Unsplash