Itsy Bitsy FM și SOS Satele Copiilor România te îndeamnă să ții minte bucuria pe care o simți în decembrie și să fii bun tot anul care vine! În cadrul campaniei „Bucuria face bine”, copiii din Satul SOS din București își împărtășesc părerile în rubrica "Vocea Copiilor", difuzată în emisiunea ItsyBitsyNeata de luni până vineri, între orele 7:00 și 9:00. Voluntari și membri ai echipei SOS Satele Copiilor vorbesc despre programele SOS Satele Copiilor în emisiunile "Happy Music" și "Sună bine" de la Itsy Bitsy FM, toată luna decembrie.  
  
Pentru copiii vulnerabili, atmosferă caldă a sărbătorilor piere în fața grijilor de adult cu care se confruntă în fiecare zi. Pentru ei sărbătorile trec greu și nu visează la Moș, iar uneori, nu știu nici măcar că e Crăciunul.   
  
Acești copii au însă nevoie de grijă, atenție și generozitate tot timpul anului, nu doar în preajma Crăciunului, când tindem să devenim mai sensibili la poveștile lor de viață. De ce n-am trăi tot anul în spiritul generos al Crăciunului?  
  
"Ține minte bucuria pe care o simți în decembrie și fii bun tot anul care vine!" este îndemnul la generozitate pe care SOS Satele Copiilor și Itsy Bitsy FM îl adresează în cadrul campaniei "Bucuria face bine!", desfășurată în luna decembrie la Itsy Bitsy FM.
 

„Mare parte din bucuria pe care o simțim în preajmă Crăciunului se datorează  generozității de care dăm dovadă acum. Dacă ne-am da seama cât de simplu putem obține starea de bucurie fiind buni unii cu ceilalți, atunci am fi generoși mai des. Moș Crăciun, invitat la noi la radio în luna decembrie, simbolizează cel mai bine spiritul generozității, iar copiii se bucură mult să intre în direct în emisiunea lui”,
spune Nadia Tătaru, cofondatoarea Itsy Bitsy FM. 
 

Generozitatea aduce bucurie, iar bucuria face bine. 
„Peste 50% din copiii sub 16 ani din România sunt amenințați de sărăcie și de excluziune socială, conform unor studii recente. La SOS Satele Copiilor, ne asigurăm că fiecare copil vulnerabil pe care îl avem în grijă primește șansa la copilărie, pentru a deveni un adult împlinit. Acum este un bun moment să ne amintim că fiecare zi poate fi una specială, nu doar de sărbători. Copiii au nevoie de iubirea unei familii, de siguranță unui cămin, au nevoie să mănânce și să meargă la școală, în fiecare zi. Uneori, generozitatea constă în gesturi mici care, pe termen lung, le pot schimba povestea. Poate fi atât de simplu.” (Ștefan Urziceanu, Marketing & Fund Development Director, SOS Satele Copiilor România) 
  
***
Despre Itsy Bitsy FM 
Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinți și copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinți și copii și evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în București și în peste jumătate din teritoriul României.  
Itsy Bitsy poate fi ascultat oriunde și oricând online, prin intermediul aplicației gratuite Itsy Bitsy FM, disponibilă în GooglePlay și AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă națională pentru toți românii. Pe 6 Decembrie 2018, Itsy Bitsy FM împlinește 13 ani de emisie.  
  
Despre SOS Satele Copiilor România 
Anul acesta, SOS Satele Copiilor România aniversează 25 de ani de când primele Sate SOS și-au deschis porțile pentru copiii fără familie. În prezent, 1000 de copii și tineri sunt sprijiniți direct de organizație, dintre care aproape 200 cresc în Satele SOS România, din București, Cisnădie – Sibiu și Hemeius – Bacău.  

SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenție a abandonului, prin Centrele de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți, precum și susținere școlară pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeius. În cei 25 de ani de activitate în România, peste 65 000 de copii au beneficiat de sprijinul SOS Satele Copiilor. SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, membră a Federației SOS Children’s Villages Internațional, prezența în 135 de țări ale lumii.