Campania "Îl adopt pe Badabum" a început alături de prietenii noștri de la ASPA și Big Hearts Society. Badabum este un nume, o imagine pe care am atribuit-o tuturor cățeilor care se află în acest moment în adăposturile partenerilor noștri. Ei merită o nouă casă, un cămin care să le ofere toată dragostea și confortul de care au nevoie.

Identitatea lui Badabum nu este una străină în ochii copiilor și ai părinților care urmăresc conținutul educativ, dedicat celor mici, de pe canalul de YouTube Clopoțelul Magic. Alături de cântecele datorită căroră pot învăța noi animăluțe, cuvinte în engleză sau mici obiceiuri de bune maniere, campania "Îl adopt pe Badabum" își dorește să le arate celor mici că orice necuvântătoare merită șansa de a avea parte de iubire și de un cămin fericit.

Dacă dorești să adopți un cățel, îți prezentăm patru adăposturi în care poți merge, alături de cei mici, pentru a-și cunoaște unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi vor avea în această viață. Și, cu siguranță, Badabum va fi atât de fericit când vă va vedea, încât prietenia lor va fi una care se va crea instant.

ASPA Bragadiru
ASPA Pallady
ASPA Mihăilești
Big Hearts Society

“Campania ‘Îl adopt pe Badabum’ este una la care visam de multă vreme și care sper să se repete din ce în ce mai des. Spun asta pentru că una dintre convingerile mele, atunci când vine vorba de protecția și bunăstarea animalelor în România, este aceea că schimbarea reală se va întâmpla doar în momentul în care incepem să educăm și să le vorbim copiilor despre adopție, dar și despre empatie și respect față de animale.”, spune Carla Buleanu - Asociatia Big Hearts Society.

"Badabum a fost cândva liber pe stradă, iar acum se află în centrele noastre, pregătit oricând să plece ACASĂ. Badabum este cățelul mic și creț de la ASPA Pallady, dar este și cel mai înalt, cu blana crem, de la ASPA Bragadiru. Badabum este și cățelușa cea timidă, cu ochii căprui, de la ASPA Mihăilești. Ne dorim ca această campanie să-i ajute pe cățeii din centrele noastre să fie adoptați de familii responsabile. O familie este incompletă fără un Badabum!", adaugă Cătălina Trănescu - purtător de cuvânt ASPA.

Ca mesajul nostru să ajungă cât mai departe, avem nevoie de sprijinul tuturor. Fie că este vorba de adopții sau de un simplu share în social media, toate informațiile și materialele despre această campanie pot fi regăsite și pe landing page-ul dedicat: https://go.roton.ro/badabum

***
Despre ASPA
Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) este un serviciu public de interes local al Municipiului București, responsabil de gestionarea câinilor ce tranzitează liber și fără însoțitor spațiul public al Municipiului București.

ASPA organizează campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici fără pedigree, derulează și implementează campanii de adopție pentru câinii din adăposturi, asigură protecția și bunăstarea animalelor de pe raza Municipiul București.

Despre Big Hearts Society
Big Hearts Society comunică și înțelege lumea prin limbajul universal numit "empatie".
Empatia, compasiunea, egalitatea și iubirea sunt cuvintele după care ne ghidăm în fiecare zi. Big Hearts Society este o asociație non-profit înființată în anul 2017, având ca obiective:

- Identificarea, salvarea și sprijinul oferit animalelor domestice fără stăpan și animalelor sălbatice supuse relelor tratamente, a animalelor bolnave sau a animalelor cu diferite handicapuri;

- Stoparea abuzurilor împotriva animalelor, cu ajutorul autorităților competente în domeniu, precum și lupta împotriva abandonului animalelor domestice, respectând dispozițiile legale în vigoare;

- Plasarea animalelor domestice fără stăpân în familii adoptive, temporar sau permanent, în adăposturi proprii sau în colaborare cu alte adăposturi deja existente, care respectă standardele de bunăstare pentru animale, impuse de comunitatea internațională și de legea în vigoare;

- Conceperea, promovarea și desfășurarea de programe educaționale nonformale pentru copii și tineri, în colaborare cu instituții de învățământ, instituții de stat precum și cu organizații nonguvernamentale.

Despre Clopoțelul Magic
Clopoțelul Magic este un proiect muzical dedicat copiilor, aflat sub egida și coordonarea Roton Music. Obiectivele acestui proiect sunt atât educarea celor mici prin metode nonformale, cât și crearea unui conținut atent curatoriat, pe care părinții îl pot accesa oricând doresc pentru copiii lor.

De curând, a fost creat și stream-ul live Clopoțelul Magic pe YouTube, special pentru a facilita accesul părinților la un conținut pe care îl pot prezenta copiilor oricând doresc să învețe sau să se distreze împreună.