Te-ai gândit vreodată cum te-ai putea descurca în viața de zi cu zi cu doar trei cuvinte? Organizația Autism Voce și agenția de comunicare Pastel au provocat câțiva artiști, în numele copiilor care fac terapie în centrele Autism Voice, să facă acest exercițiu. Să-și imagineze cum s-ar descurca dacă vocabularul lor s-ar reduce la cuvintele pe care le învață copiii cu autism după luni sau chiar ani de terapie. 
 
Marius Manole este primul artist care a încercat, la provocarea lui Dani - un băiețel cu tulburare de spectru autist – să se facă înțeles cu doar 3 cuvinte. Rezultatul este o micro-piesă de teatru emoționantă, din care înțelegem foarte clar bariera de comunicare dintre un copil cu autism și lumea din jur. O poți vedea în video-ul de mai jos și poți face chiar mai mult de atât:.  trimițând VOCE la 8844 pentru a contribui lunar cu 2 Euro la terapia copiilor cu autism și distribuind video-ul pentru ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane.
 
Pentru a oferi gratuit orele de terapie ale celor 200 de copii din centrele Autism Voice, organizația trebuie să strângă 50.000 de sms-uri lunar.

Pentru a învăța să vorbească, un copil cu autism are nevoie de sute sau mii de ore de terapie – de minimum 4 în fiecare zi.

Costurile ajung la mii de lei în fiecare lună, bani pe care mulți dintre părinții acestor copii nu îi au. Ajută-ne să ducem mesajul nostru spre cât mai mulți oameni și să strângem sms-urile necesare terapiei copiilor cu autism!