Insight-ul campaniei pleaca de la ideea ca atunci cand copiii invata de la personajele din povesti valorile adevarate, lumea de maine va fi construita de ei pe aceleasi valori.

Cum ar fi ca in fruntea tarii sa se afle eroi recunoscuti de toata lumea pentru onoare, vitejie si omenie? Daca tara ar fi condusa de Harap Alb, Ileana Cosanzeana, Fat-Frumos si Praslea Cel Voinic, am avea cu siguranta o societate mai corecta.  

Astfel, sub sloganul “Pentru o lume mai buna, citeste-le copiilor povesti!” a luat nastere un Guvern de poveste, ai carui reprezentanti de seama sunt patru personaje din lumea basmelor. Cititi-le copiilor povesti si ei vor creste frumos la minte, iar lumea construita de ei va fi mai buna!
 
Campania se desfasoara in perioada decembrie 2014 - ianuarie 2015 si cuprinde executii pentru radio, print, outdoor, Blitz Tv si cinema Movieplex. De asemenea, special pentru acest proiect a fost creata pagina Citeste Povesti.

Echipa care a participat la crearea campaniei este formata din:
Ilustratii: Raluca Bararu
Din partea agentiei Next Advertising:
Copywriter: Andreea Pirvu
Art Director: Gabriela Datcu
Creative Director: Liviu David 
Project Manager: Ana Paun
Din partea editurii ALL:
Marketing & PR Manager: Ana Maria Androne
Productie si post-productie:
Productie spot radio: Vlad Gheorgiu, KMP Studio
Post-productie video: Oana Rapeanu, ReloadFilm

***
Next Advertising
este una dintre cele mai mari agentii independente de publicitate din Romania. Ofera servicii de media, creatie, PR, productie, BTL si online. Obiectivul agentiei este acela de a crea campanii eficiente, creative si cu impact la public. Printre clientii actuali ai agentiei Next se numara BCR, Albalact, Biofarm, Deutek, Murfatlar, Sun Plaza, Qfort si Ulker.