Estelle Cantala, voluntar de origine franceza al Asociatiei REPER21 vorbeste in cadrul campaniei “Non-Profit, dar Pro-Dezvoltarea durabila!” despre un proiect care abordeaza tema turismului durabil.

Ce presupune proiectul Green Romania?
“Printre proiectele dezvoltate de REPER21 la care am participat este unul legat de turism verde si turism durabil numit Green Romania. Acesta va deveni o retea nationala de actori si prestatori care raspunde la criteriile unui turism echitabil si care respecta aspecte de durabilitate sociala, economica si ecologica. Acesta retea va prinde forma printr-un site internet numit www.greenromania.com. Idea este sa cream un loc virtual unde reunim actori si prestatori, un loc interactiv prin intermediul caruia sa poata interactiona intre ei si unde sa poata fi promovate produse eco-turistice sau echitabile, locuri de cazare sau chiar evenimente si oferte turistice si unde sa poata fi postate informatii generale, impresii si idei despre acest proiect.”

Estelle Cantala (Franta), voluntar in cadrul Asociatiei REPE21.


Interviul complet poate fi urmarit aici.

Seria de interviuri "Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila"
Societal invita organizatiile societatii civile la un dialog pe tema dezvoltarii durabile pornind de la propriile activitati, proiecte si experiente. Startul campaniei este dat de 30 de ONG-uri, care explica intr-o serie de interviuri care este contributia lor la dezvoltarea durabila. Campania invita toate organizatiile non-profit interesate de demersul Societal sa promoveze principiile dezvoltarii durabile. Detaliile despre cum se pot implica ONG-urile sunt disponibile pe pagina campaniei.