Suma totala directionata de acest impresionant numar de contribuabili din intreaga tara este de 851.000 lei (aproximativ 190.000 euro).

Rezultatul financiar in urma campaniei, reprezinta 10.37%  din bugetul de cheltuieli al Fundatiei in 2012, si poate acoperi cheltuielile organizatiei pentru un numar de 8500 vizite la domiciliul pacientilor incurabili.

Pentru cei care se confrunta direct cu durerea si acceptarea unui diagnostic de boala incurabila, ajutorul profesionist oferit de HOSPICE Casa Sperantei reprezinta sansa de a continua sa se bucure de viata si de aspectele ei importante, de a ramane in sanul familiei alaturi de cei dragi. Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezinta solutia de a face fata unei situatii foarte solicitante si de a simti ca pot fi de ajutor pentru cel aflat in suferinta si il pot vedea traind in demnitate, fara durere.

Va multumim si va invitam sa ramaneti alaturi de noi, sa fiti  unul dintre cei care vor sprijini anul acesta cu 2% din impozit fundatia noastra si vor contribui la alinarea suferintei a peste 1700 de copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale si adulti cu cancer.

Nu ezitati sa directionati 2% si in 2013!  Cu totii impreuna, putem veni in sprijinul celor care lupta cu durerea clipa de clipa si chiar daca nu putem adauga zile vietii, cu siguranta adaugam viata zilelor.

Unul dintre reprezentantii HOSPICE Casa Sperantei poate oricand veni la sediul companiei dumneavoastra pentru a prezenta serviciile pe care le oferim, astfel incat angajatii dumneavoastra sa poata alege in cunostinta de cauza. Formularele pot fi descarcate de pe www.hospice.ro , completate si depuse personal la sediul Administratiei Financiare sau la cererea dumneavoastra, un membru al Fundatiei le va ridica de la sediul companiei.

Cateva minute pentru completarea formularului de directionare a 2% din impozitul pe venitul realizat in 2011 pot asigura unui bolnav incurabil clipe de viata fara durere. Credem intr-o lume fara durere! O lume in care toate persoanele suferind de boli grave sau incurabile in stadii avansate trebuie sa beneficieze in mod gratuit si la momentul oportun de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora trebuie sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.

Multumim pentru compasiunea si intelegerea manifestate fata de suferinta pacientilor nostri! Multumim pentru increderea acordata echipei HOSPICE Casa Sperantei!


***
HOSPICE Casa Sperantei
(www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti .
 
Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)
 
HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.

Contact media:

Gabriela Tokes
Coordonator Departament Fundraising
HOSPICE Casa Sperantei
M:0728130091
F:0268474405
E:gabriela.tokes@hospice.ro
Brasov
Str Sitei Nr 17A
www.hospice.ro
www.studiipaliative.ro