Cu siguranta, pare foarte putin. 2% din impozitul tau catre stat este, intr-adevar, o suma destul de mica daca stai sa te gandesti. Ce nu stii insa este ca acesti 2%, de la tine, de la mine, de la noi, pot face diferenta acolo unde 2% reprezinta sanatate, educatie, cultura, ecologie.

Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot directiona 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie). 

PR Romania lanseaza campania de responsabilizare sociala 2% pentru cauza ta tocmai pentru ca noi credem ca aceste doua procente pot ajuta oamenii care ajuta societatea noastra sa fie in fiecare zi mai buna. Si atat timp cat exista astfel de oameni, avem datoria sa credem in ceea ce fac.

Tu ne propui cauza in care crezi, fie ca este vorba despre o organizatie neguvernamentala, fie de un domeniu in care crezi, iar noi cautam acei oameni care prin energia si dedicatia lor vor folosi cei 2% sa faca lumea un pic mai buna. Asteptam propunerile voastre la adresa simona.barbu@pr-romania.ro, iar incepand cu 19 martie vei citi pe PR Romania povestile ONG-urilor care au nevoie de noi.

Pe site-ul doilasuta.ro puteti gasi toate informatiile necesare pentru redirectionarea celor doua procente din impozitul pe venit.
 
Sursa: PR Romania