Pe 9 decembrie 2012 Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual implineste 20 de ani de activitate in domeniul serviciilor sociale pentru copii si tineri cu dizabilitati intelectuale si asociate precum si varstnici cu posibilitati financiare reduse, fara familie sau cu familii sarace.

Va invitam astfel sa sarbatoriti alaturi de noi prin urmatoarele evenimente:
1.    Ziua portilor deschise - 10 decembrie 2012, ora 9.00
Portile se deschid in urmatoarele locatii:
•    Centru de zi pentru copii si tineri cu dizabilitati intelectuale si asociate din strada Scolii nr. 5, Voluntari, jud. Ilfov.
•    Clubul varstnicilor din cadrul Complexului pentru Activitati Recreative si Educative ”Sf. Pantelimon”, Sos. Pantelimon nr. 301, sector 2, Bucuresti.

In ambele locatii vor fi programe speciale derulate de catre copiii si tinerii cu dizabilitati intelectuale si asociate precum si pentru varstnici … dar si mici surprize. 
2.    Ziua de promovare a tinerilor cu dizabilitati – 11 decembrie, ora 11.00 – Parcul IOR, intrarea principala. Tinerii nostri cu dizabilitati vor imparti in parc alaturi de colegii, varstnicii si voluntarii organizatiei suedeze pliante si produse realizate de catre tinerii nostri in cadrul activitatilor centrului de zi.

3.    Conferinta:
2012 – an de celebrare si noi provocari in domeniul social

Conferinta va fi deschisa de catre Excelenta Sa, Ambasadorul Suediei in Romania, Dl. Anders Bengtcen, si isi doreste sa faca o comparatie intre serviciile sociale de la inceputul anilor ’90 si cele de astazi.

Invitatii nostri vor fi reprezentanti ai Primariilor din Bucuresti si judetul Ilfov, ai Directiei Nationale Persoane cu Handicap, reprezentanti ai Directiilor de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bucuresti si Ilfov, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din domeniul social cu activitate in domeniul dizabilitatii si protectiei varstnicilor, reprezentanti ai organizatiei suedeze mama din Lund, Suedia, reprezentanti ai sectorului business – sponsori si donatori ai organizatiei, reprezentanti ai inspectoratelor scolare, scoli partenere, reprezentanti ai mass mediei.

Conferinta va avea loc in data de 12 decembrie 2012, cu incepere la ora 9:00, la Hotel Ibis Parlament, Sala Eminescu, Str. Izvor 82-84.