Dupa cum toata lumea stie, pentru copii, luna iunie e bogata in momente incantatoare: cadouri si petreceri de 1 Iunie, serbari si festivitati de premiere in cadrul carora munca lor din timpul anului scolar este recompensata si nu in ultimul rand venirea vacantei de vara adica relaxare, excursii, etc

Toate aceste lucruri sunt foarte importante pentru Fundatia Inima de Copil si din acest motiv de zece ani ii sarbatorim pe copiii sustinuti organizand  Ziua Copiilor Nostri. Si anul acesta pe 9 iunie aproximativ 200 de copii si membri ai familiilor lor, sponsori si prieteni ai organizatiei, s-au bucurat impreuna de cantecele, dansurile si scenetele pregatite de micii nostri„ artisti”  pentru a incanta audienta.

Au participat la eveniment copii din programele noastre din Centrele de zi din Galati si comunele Pechea, Cudalbi si Liesti, copii ce frecventeaza Scolile generale nr. 16 si 22 din Galati, dar si Scolile Generale din Frumusita, Pechea si Tecuci, tineri de la Centrul de Plasament Nr 2. Au fost momente pline de emotie si de incantare pentru toti cei prezenti. Personalul organizatiei si parintii copiilor au privit cu multumire cum eforturile lor s-au materializat in momentele reusite prezentate de copii, iar acestia pe langa bucuria de a urca pe scena au avut surpriza primirii unor cadouri frumoase. Puteti viziona spectacolul oferit de copiii nostri intrand pe link-ul  http://www.youtube.com/user/FundatiaInimadeCopil

Acest eveniment a fost un fel de moment de bilant in care am putut sa ii mentionam pe copiii si parintii care pe parcursul anului s-au remarcat prin progresele facute dar, in acelasi timp, gandurile si multumirile noastre s-au indreaptat catre cei care au ales sa se implice alaturi de noi in incercarea de a-i sprijini pe copii. Am dorit sa le multumim celor care au ales sa fie prieteni, parteneri  si sustinatori ai Fundatiei „Inima de copil” in anul care a trecut si, implicit, ai copiilor nostri. Si pentru ca au ales sa se alature cauzei noastre, au devenit o parte importanta din viata celor pe care ii sustinem!

Suntem profund recunoscatori pentru implicarea si suportul concret oferit in organizarea evenimentului, prin sponsorizarea cadourilor si premiilor pentru copii, SANTIERULUI NAVAL DAMEN GALATI, S.C. ATLAS S.A., d-lui Munteanu Laurentiu, SC Stefu Ion SRL si Casei de Cultura a Studentilor Galati pentru gazduire. Ne bucura si ne incurajeaza implicarea de care au dat dovada si promptitudinea cu care ne-au sprijinit cand am avut nevoie.

Acest eveniment a marcat inceputul verii la Fundatia Inima de Copil. Momentele placute si surprizele vor continua pentru copiii sustinuti de noi, pentru ca pregatirile noastre pentru taberele de vara sunt in toi. De asemenea si pregatirea deschiderii unui nou Centru de zi impreuna cu Scoala 2 Tecuci in toamna acestui an, centru ce va oferi prilejul pentru 20 de copii din familii in dificultate sa aiba un program de scoala dupa scola.