34life organizeaza sambata, 27 martie, o actiune de ecologizare a Colinei Universitatii Transilvania. Actiunea este organizata in contextul sarbatoririi a 775 de ani de la prima atestare documentara a orasului Brasov, cu sprijinul Primariei Brasov, a Universitatii Transilvania si a marcii de bere de la munte, Ciucas.

Actiunea Turnirul Colinei doreste sa atraga atentia asupra importantei conservarii unuia din elementele care definesc identitatea orasului: vegetatia bogata.

Datorita indiferentei, ignorantei sau rau vointei aceasta mostenire seculara este in pericol. Inauguram seria actiunilor dedicate atestarii documentare cu ecologizarea Colinei Universitatii, locul din care poti avea o priveliste atotcuprinzatoare a orasului. In mod simbolic, vrem sa transmitem ca lucrurile trebuie privite in ansamblu si in perspectiva momentelor viitoare. Nepasarea recurenta duce la efecte daunatoare in istoria verde a orasului.

Sunt “chemati la arme”, pentru a-si rascumpara greseala fata de gunoiul aruncat la intamplare, toti cavalerii si toate domnitele ce salasluiesc pe Colina Universitatii. Locul de intalnire al ostii este Colina Universitatii, Corpul C, ora 09:30.



Tot sambata, 27 martie, mai ai ocazia sa faci inca o fapta buna. Nu uita sa stingi lumina. Sarbatoreste Ora Pamantului, informatii suplimentare despre acest eveniment gasesti pe :  http://www.earth-hour.ro/.   

Pentru mai multe detalii sau pentru a va inscrie in programul de voluntariat al 34Life ne puteti scrie la adresa: contact@34life.org.

34Life este o asociatie pentru protectia mediului, infiintata in septembrie 2008, la Brasov. 34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale. Suntem convinsi ca dincolo de a fi un termen la moda,'Eco'  este mai presus de toate o stare de spirit, un manifest zilnic. Stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa.