Asociatia 34 Life Brasov anunta inceputul unui parteneriat cu Reteaua de Sprijin Comunitar CAN Brasov. Scopul este promovarea reciproca, o baza comuna de voluntari dar si proiecte care sa imbine cele doua arii de activitate ale organizatiilor: protectia mediului si domeniul social.

“Unul dintre obiectivele asociatiei noastre pe 2012 este intarirea relatiei pe care o avem cu ONG-urile locale.  Reteaua de Sprijin Comunitar CAN Brasov este un model pentru judetul nostru daca ne gandim la vizibilitate, marimea proiectelor, promovarea actiunilor proprii dar si promovarea altor ONG-uri din judet. Nu este prima data cand lucram impreuna, am mai colaborat in trecut, insa am simtit nevoia unui parteneriat mai formal, care sa ne ajute sa mergem mai departe, la proiecte mai mari si cu impact mai vizibil in comunitatea locala. Acesta este primul parteneriat de acest gen, o sa anuntam in curand si altele, deoarece suntem constienti ca “unde-s multi puterea creste” si credem ca putem lasa o amprenta mult mai accentuata asupra comunitatii daca lucram impreuna cu alte organizatii din judetul nostru”
– Andrei Vatra, vicepresedinte 34 Life.

Asociatia 34 Life si-a inceput activitatea in 2008 si este o organizatie care nu considera ca “Eco” este doar un termen la moda, ci o stare de spirit, un manifest zilnic. 34 Life inseamna un grup de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale.