CCR Romania, in parteneriat cu S.C. TEGA S.A., organizeaza cea de-a V-a editie a Tombolei „Sa fim prieteni cu mediul!”, prin care va premia persoanele care vor recicla deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE-uri).

Orice persoana fizica, care va preda un aparat sau echipament electric sau electronic uzat vechi, nedezmembrat la punctul de colectare infiintat de S.C. TEGA S.A. in localitatea Sfantu Gheorghe, va primi, in schimb, un bilet de participare in cadrul Tombolei „Sa fim prieteni cu mediul!”. Extragerea castigatorilor tombolei va avea loc in data de 13 decembrie 2012 la sediul TEGA S.A..

Castigatorii tombolei vor fi premiati de catre organizator, CCR Romania, cu echipamente electrice si electronice in valoare de 10.000 lei. Regulamentul impreuna cu toate conditiile legale de desfasurare ale Tombolei „Sa fim prieteni cu mediul!” sunt publicate pe site-urile organizatorilor www.relectra.ro si www.tega.ro.


***
CCR Logistics Systems RO, organizatie colectiva licentiata, pune la dispozitia partenerilor – producatori, autoritati de mediu si administratii locale, consumatori finali – servicii de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice – DEEE prin CCR RELECTRA, precum si a deseurilor de baterii si acumulatori prin licenta prin CCR REBAT. CCR face parte din Reverse Logistics Group, companie multinationala care opereaza in 25 de tari ale UE precum si in SUA si Asia in domeniul gestionarii deseurilor si are peste 70.000 de puncte de colectare si contracte incheiate cu peste 3.000 de clienti si prestatori de servicii. Mai multe detalii pe www.rebat.ro si www.relectra.ro.