Ai o urare? E. U. te aud! 
Tu cate urari ai primit de ziua ta?


In fiecare an, prietenii te felicita si iti ureaza La multi ani in cuvinte pe care ti le amintesti si acum. La randul tau, le transmiti gandurile tale atunci cand vine ziua lor. De 9 mai, ai ocazia sa  urezi ceva Uniunii Europene. Spune-ne ce gandesti.

E.U. te aud! este un eveniment outdoor, creat de Centru de InformareEurope Direct CENTRASBucuresti,Uniunea Studentilor din Romania (USR) si Institutul European pentru Democratie Participativa (QVORUM).

Destinat celebrarii Zilei Uniunii Europene, E.U. te aud! va avea loc pe 8 Mai 2011 in Parcul Kiseleff Bucuresti.

Daca esti in Bucuresti duminica, 8 mai, te invitam la o plimbare in Parcul Kiseleff, intre orele 10.00-18.00, unde vei avea la dispozitie creta si tego.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui creativitatea la incercare si sa iti convingi prietenii sa vina cu tine. Cele mai frumoase urari vor deveni oficiale si  vor fi promovate de catre organizatori.

E.U. te aud! se inscrie in seria evenimentelor de informare ale ED CENTRAS Bucuresti, USR si QVORUM, cu scopul de a marca ziua de 9 mai ca ocazie speciala de a celebra ziua noastra, in calitate de cetateni europeni. Cetatenia europeana activa presupune informare, implicare si dorinte pe care le implinesti impreuna cu ceilalti. Sarbatoreste si pe 8 mai ziua ta si a prietenilor tai!