Directioneaza 2% Fundatiei „Pentru Voi” si sprijina 30 de persoane cu dizabilitati intelectuale sa aiba un loc de munca! Ajuta-le sa devina o veriga activa a societatii, sa aiba o viata decenta alaturi de familiile lor!

Anul acesta Fundatia „Pentru Voi” strange fonduri pentru finalizarea constructiei unui centru de zi pentru 30 de adulti cu dizabilitati intelectuale - Centrul de zi „Orizonturi Noi”. Jumatate din finantarea constructiei este asigurata printr-un proiect finantat din fonduri europene. Cealalta jumatate va fi asigurata prin contributia proprie a Fundatiei „Pentru Voi”. De aceea solicitam sprijinul comunitatii in indeplinirea acestui nou vis.

Prin acest centru 30 de persoane cu dizabilitati intelectuale vor avea un loc de munca si isi vor putea sprijini familiile sa aiba o viata mai buna. Ele vor desfasura activitati specifice unui Centru de copy-center: tiparire, perforare, taiere, biguire, capsare, infoliere etc.

De ce sa sprijini campania Fundatiei „Pentru Voi”?

 * Pentru ca 180 familii au incredere in noi, iar copiii lor sunt sprijiniti prin serviciile noastre

* Pentru ca in 15 ani de activitate am angajat peste 80 persoane cu dizabilitati intelectuale in unitati protejate si pe piata libera a muncii

* Pentru ca avem permanent pesoane pe lista de asteptare, dar nu avem capacitatea de a-i accepta in serviciile noastre

* Pentru ca in Romania mai putin de 1% persoane cu dizabilitati intelectuale au un loc de munca

Ce trebuie sa faci?

Descarca formularul 230 (daca ai venituri numai din salarii) sau formularul 200 (daca ai venituri si din dividente, inchirieri spatii etc.) de pe www.pentruvoi.ro

Completeaza si trimite formularul in original la Directia Finantelor Publice in orasul in care ai domiciliul stabil, pana cel tarziu in 25 mai!

Daca nu ai timp sa o trimiti la Finante, contacteaza-ne si o vom face noi!

Aceasta actiune nu reprezinta o donatie, ci directionarea a 2% din impozitul pe venit, pe care l-ai platit deja statului, unei asociatii sau fundatii!


Pentru detalii accesati www.pentruvoi.ro, www.facebook.com/foundationpentruvoi, sau suna-ne la tel: 0256 228 062, 0356 421 216!