Voluntarii organizatiei non-guvernamentale AIESEC Iasi, vor aduce in perioada 3-9 septembrie 90 de participanti de peste mari si tari si 60 de delegati romani pentru a participa la IASHINGTON, initiativa unor tineri entuziasti, dornici de performanta, cu ambitii indraznete si minti creative.

Gandit initial pentru a promova orasul prin valorile culturale si potentialul educational, IASHINGTON este astazi o combinatie intre educatie, culturi ale lumii si internationalism.

Anul acesta sesiunile de invatare au subiecte  pe masura speakerilor invitati: leadership si management, antreprenoriat si initiativa, motivatie si leadership personal si nu in ultimul rand gandirea creativa.

Printre cei responsabili cu dezbaterea acestor subiecte se regasesc speakeri internationali: Garret Gravesen si Kevin Scott din Georgia- S.U.A,  Josh Paradis din Virginia-S.U.A, Bruno Medicina-Italia sau Jennifer Wllison din Anglia.  Si din  Romania vor fi prezente nume cu rezultate remarcabile : Alex Gavan, Paul Olteanu, Tedy Necula, Cristian Onetiu sau Tincuta Apateanu. Nu lipsesc nici reprezentanti ai Iasului: Emanuel Martonca, Adriana Ursache, Marius Ghenea sau Alina Cojocaru.

Pentru cei care nu vor mai prinde locuri  la IASHINGTON ca participant, echipa de organizare a pregatit o surpriza: un treasure hunt deschis tinerilor din Iasi! Mai exact 150 de persoane vor putea  face echipe cu delegatii internationali si vor cutreiera orasul in lung si in lat in cautarea  indiciilor! Competitia va testa abilitatile fizice si intelectuale ale echipelor formate si va cuprinde trasee cu principalele obiective turistice ale Iasului.

IASHINGTON va incanta si anul acesta cu un  spectacol al culturilor lumii . Global Village-ul, sau “satul global” in traducere,  va fi o adevarata parada a culturilor din intreaga lume. In ultima zi de IASHINGTON, pe 9 septembrie, toti iesenii sunt invitati sa se bucure de  un spectacol plin de energie si voie buna: dansuri traditionale, cantec popular si teatru, expozitie de obiecte si costume de prin toate partile lumii si degustari de mancare specifica zonelor de unde vin delegatii internationali!

Conferinta are si un site oficial: http://www.iashington.com, unde puteti afla mai multe despre desfasurarea evenimentului, dar si o pagina de Facebook cu ajutorul careia puteti fi la curent cu toate noutatile.

Echipa de organizare promite sa revina cu detalii tot mai interesante, asa ca sunteti invitati sa urmariti ce se va  mai intampla anul acesta la IASHINGTON!


Sursa: romaniapozitiva.ro