AIESEC, structurat sub forma unei platforme internationale de oportunitati destinate tinerilor, si dezvoltarii potentialului lor avand un impact pozitiv in societate, organizeaza in perioada 1-14 octombrie, recrutarea de membrii in 13 orase din tara. Campania de recrutare se va desfasura sub mesajul “I am an AIESECer”, care pentru cei peste 23.000 de membrii ai organizatiei inseamna acces la peste 8000 de oportunitati de leadership, peste 350 de conferinte nationale si internationale si peste 4500 de stagii de practica internationale oferite prin programul exchange.

Campania presupune prezentarea oportunitatilor existente in AIESEC prin intermediul unor tineri care deja le-au trait si pe care AIESEC i-a dezvoltat si propulsat in cariera. Mai multe informatii cu privire la cum puteti deveni membru AIESEC, puteti afla de pe site-ul nostru: www.aiesec.org/romania, si venind la prezentarile AIESEC, in perioada 1-14 octombrie in unul din cele 13 locale AIESEC din Romania (Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Targu Mures).

In Romania, AIESEC este prezent de 17 ani, concetrandu-si activitatea nu doar spre dezvoltarea abilitatilor de lideri la tineri ci si spre rezolvarea unor probleme in societatea nostra cum sunt: educatie, antreprenoriat, tehnica si responsabilitate sociala.