AIESEC București, parte a celei mai mari asociații internaționale de tineri din lume, dă startul unei noi recrutări de Internshipuri. În perioada 28 ianuarie - 18 februarie ești invitat să aplici pentru un internship plătit în cadrul unei companii internaționale, în oricare dintre colțurile lumii, în domeniul de Marketing și IT.


 

„Global Internships Program”  este  un  program de internshipuri profesionale în străinătate, ce îți oferă ca student în căutare de loc de muncă, ocazia unică de a te dezvolta profesional și personal lucrând în companii sau instituții din una dintre cele 113 țări și teritorii  în care  organizația AIESEC este prezentă.
Programul este structurat în trei subprograme: Global Marketing, Global IT, Global Education, iar recrutarea pentru primele două deja a început

Global Marketing îți oferă în primul rând acces la piața internațională, oferindu-ți, totodată, oportunitatea de a dezvolta strategii pentru produsele și serviciile companiilor de peste tot în lume. Este un domeniu cuprinzător și complex, ce îți oferă oportunitatea de a lucra și în domenii conexe precum PR sau Advertising și de a construi relații cu specialiști internaționali.              

Dacă dorești să te dezvolți profesionalGlobal IT îți oferă șansa de a lucra în într-un mediu multicultural, în companii internaționale, în cadrul cărora îți poți demonstra abilitățile tehnice și implementa ideile. Mai mult decât atât, poți beneficia gratuit de traininguri și seminarii pentru a acumula cunoștințe teoretice și practice în domeniu.
Stagiile profesionale durează între 6 luni și 1 an și jumătate, iar în cadrul acestui program vei putea beneficia de un salariu din care îți vei  putea asigura cazarea și masa
             

Printre criteriile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a accesa acest program, se numără:  minimum 6 luni de experiență de lucru în domeniul dorit, precum și  cunoștințe de nivel mediu a limbii engleze.
            

Astfel, dacă dorești să își descoperi potențialul profesional într-un mediu multicultural sau, pur si simplu, să îți  îmbogățești experiența personală, poți aplica până pe 18 februarie pe site-ul nostruwww.aiesecbucharest.ro . 

             

Ulterior, vei participa la un interviu de grup și la unul indivual, care se va desfășura în perioada 22-26 februarie. Dacă treci și de această etapă, ajungi într-o perioadă de inducție, în cadrul căreia vei beneficia de mai multe traininguri de pregătire. Perioada de inducție începe pe 27 februarie. Între timp, îți poți căuta deja internshipuri și poți începe pregătirea pentru momentul plecării, însă nu înainte de interviul final, care va avea loc în luna aprilie.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizaÅ£ie de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 113 ţări şi teritorii şi având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația îți oferă o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunități de leadership, 10.000 de posibilități de exchange, 470 de conferinÅ£e anuale, platforme virtuale şi activităţi de învățare în cadrul unui mediu internațional. PrezenÅ£a AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 14  oraşe.

 

Persoana de contact:
Georgiana Lupică
georgiana.lupica@aiesec.ro