In perioada 24 ianuarie-4 februarie 2012, daca stii si vrei sa ajuti,trimite-ne un caz social si impreuna vom gasi solutia.
 
Ajuta-ne sa ajutam! este un proiect ce isi propune sa stimuleze participarea activa in mediul ONG si sa promoveze cazurile sociale mai putin cunoscute. Trimite povestea pe care o sustii pe adresa comunicare@rotaract-triumph.org si vei deveni automant ambasadorul ei. Rotaract Triumph va posta pe pagina de Facebook si, in functie de numarul de like-uri pe care il aduni, cazul tau poate avea intaietatea in gasirea unei solutii.


***
Despre Rotaract si Rotaract Triumph Bucuresti
Rotaract este un club sponsorizat de Rotary, pentru tineri cu varste intre 18 si 30 de ani. Cluburile Rotaract au ca si arie de actiune comunitatile in care se afla precum si universitatile, fiind sponsorizati de un club Rotary local. Asta ii face adevarati "parteneri in serviciu" si membri cheie in familia Rotary.

Fiind unul din cele mai semnificative si cu o dezvoltare contiua dintre programele Rotary, cu peste 7.000 de cluburi in aproximativ 163 de tari, Rotaract a devenit un fenomen raspandit in intreaga lume.
 
Rotaract Triumph Bucuresti face parte din familia Rotary, incepand cu anul 2009, alaturi de Rotary Triumph Bucuresti, implicandu-se activ si constant in societatea romaneasca prin proiecte sociale si educative.