Junior Chamber International (JCI) Constanta alaturi de Asociatia Off- Road in Dobrogea si Forte Life, au organizat sambata, 21 septembrie 2013 un concert umanitar cu titlul „Ai grija de semenii tai”, scopul fiind acela de a da o mana de ajutor batranilor care au avut de suferit in urma recentelor inundatii care au lovit mare parte din Judetul  Galati. Satul Lupele , comuna Pechea este locuita  de 14 familii, majoritatea octogenari, doar o femeie si doi barbati sub 60 de ani. Pompierii au ajuns cu greu la ei, datorita drumurilor impracticabile, acesti oameni avand nenumarate lipsuri in acest moment: de la medicamentele vitale, pana la alimente si saci de dormit. 

Concertul a fost sustinut de folkistii Walter Ghicolescu si Cezar Petrovici si de chitaristul Cosmin Culea, care au raspuns prompt apelului si au daruit din muzica lor. Ei au reusit sa le ofere celor prezenti un spectacol care a demonstrat ca muzica ne ajuta sa fim impreuna, sa daruim impreuna, sa fim uniti la bine si la greu.

Donatiile obtinute in urma evenimentului, printre care: alimente, haine, lenjerii si perne - au fost duse pana la destinatari de catre membri JCI Constanta si Off-Road in Dobrogea marti, 24 septembrie. Au fost intampinati de localnicii care i-au imbratisat si le-au multumit pentru ajutorul acordat. La acest moment, echipajele ISU se aflau deja in sat si livrasera o parte din bunurile necesare.  

Multumim artistilor care ne-au incantat cu muzica lor, colaboratorilor care au ajutat in organizarea evenimentului si Balta Vlahi pentru masina pusa la dispozitie! 

JCI Constanta isi propune sa organizeze si alte evenimente de acest gen, in virtutea misiunii noastre  de a  crea schimbari pozitive in comunitatea in care traim. 

***
Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani – in peste 100 de tari. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importanta retea globala de tineri activi”, membrii JCI isi propun sa transpuna in realitate misiunea JCI „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”. Printre membrii marcanti ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), fosti presedinti ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, presedintele Frantei, Jacques CHIRAC, printul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, si multe alte personalitati, care s-au afirmat ulterior in cele mai diverse domenii.
 
In Romania, Junior Chamber International s-a infiintat in anul 2002 la Bucuresti, in prezent existand organizatii locale JCI in mai multe orase din tara, dintre care amintim: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Lugoj, Ploiesti, Timisoara. Proiectele JCI Romania sunt intreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuala (JCI Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI si programe de twinning) si responsabilitate fata de comunitate (proiecte sociale).
 
Be Better! Vizitati pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla stiri la zi si informatii de ultima ora despre JCI Constanta.

Persoana de contact: 
Ramona Leonida
0766/400181