Asociatia Bucharest Running Club da startul la 9.30 pe 11 septembrie, in Parcul Herastrau, Crosului Societatii Civile.

Esti bucurestean? Sau cetatean al altui oras? Te simti parte din societatea civila?

Alearga alaturi de membrii organizatiilor nonguvernamentale, participanti la ONG Fest si alaturi de sportivi celebri!

Aceasta este ultima actiune de pregatire inaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. In parteneriat cu ONG Fest, Crosul Societatii Civile doreste sa promoveze un stil de viata sanatos prin sport si sa atraga cat mai multe persoane interesate de implicarea in activitati caritabile. De asemenea, crosul doreste incurajarea bucureştenilor de a incepe antrenamentele şi de a participa la una din probele ediţiei a patra a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon care va avea loc in data de 9 octombrie.

Invitam campioni olimpici ai sportului romanesc, ziarişti, personalitaţi din diferite domenii, la Crosul Societatii Civile, care se va desfaşura in Parcul Herastrau din Capitala.Asteptam, la fel ca si in anii trecuti, amatori, veterani si chiar sportivi de performanta: Elisabeta Lipa, campioana olimpica la canotaj, Andreea Raducan – campioana olimpica la gimnastica, Angela Alupei – campioana olimpica la canotaj şi Otilia Badescu – campioana olimpica la tenis de masa si multe alte vedete surpriza.

Alaturi de acestia sunt asteptate persoane pasionate de alergare de toate varstele la startul care va avea loc la 9.30 in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle. Sumele de bani colectate vor fi donate catre doua organizatii: Hospice Casa Sperantei si Viitor Plus Asociatia pentru Dezvoltare Durabila.

Participanţii vor alerga pe o distanţa de cinci kilometri, participarea este libera iar premiile vor fi acordate primilor trei barbati si femei de la fiecare categorie. Inscrierea se poate face online, pe site-ul www.bucharest-marathon.ro prin completarea unui formular sau pe data de 11 septembrie, in ziua crosului, intre orele 8.00 si 9.00.

Sunt invitati parinti si copii, cu posibilitatea de a alerga impreuna si de a participa la evenimentele speciale ce se vor desfasura in timpul crosului.
Locatie: Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. Click aici pentru a vedea harta traseului

Start: 9.30
Location: Herastrau Park, Charles de Gaulle entrance
Distanta: 5 km
Categorii:
- Copii pana in varsta de 14 ani inclusiv;
- Adulti 15-45 de ani;
- Veterani, persoane cu varsta de peste 45 de ani.
Inscriere se poate face online sau in data de 11 septembrie, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle intre orele 8.00-9.00.