Pădurea Copiilor este cauza de mediuPetrom Bucharest International Half Marathon, ce va avea loc pe 3 iunie 2012, în Bucureşti.

Aleargă  la acest eveniment şi alege să susÅ£ii plantarea şi îngrijirea Pădurii Copiilor! În această pădure, asociația ViitorPlus îşi propune să planteze și să îngrijească un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Pădurea Copiilor este cea de-a V-a locație de plantare a programului “Adoptă un copac!”, desfășurat de ViitorPlus din 2007, în cadrul căruia au fost plantați și îngrijiți peste 180.000 de puieți. Primăvara aceasta, au fost plantaÅ£i primii 5.000 de puieÅ£i ai Pădurii Copiilor, în comuna Poroschia din judeÅ£ul Teleorman.

Ce presupune susţinerea Pădurii Copiilor:
Să alergi la una din cursele evenimentului: semi maraton individual (21.097 km), semi maraton ştafetă (2 x 10.548 km), individuala (10.548 km), cursa populară (3,5)
 ÅŸi
Să strângi fonduri, în valoare de minim 100 de euro,  pentru plantarea şi îngrijirea Pădurii Copiilor, cu ajutorul prietenilor, familiei, firmelor etc. Cu fiecare euro plantăm şi îngrijim câte un puiet.

Dacă te înscrii să susÅ£ii Pădurea Copiilor, nu mai este nevoie să te înscrii şi pe site-ul evenimentului sportiv şi nu mai este nevoie să plăteşti taxă de participare. Data limită de înscriere este marÅ£i, 29 mai 2012. Mai multe informaÅ£ii despre modalitatea de înscriere şi beneficiile alegătorilor care susÅ£in Pădurea Copiilor găseşti aici: http://www.viitorplus.ro/semimaraton