AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii globale condusa de tineri, a dat startul Campaniei de 2%.

 
Ce inseamna, mai exact, redirectionarea a 2% din impozitul dumneavoastra?
Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala, prin intermediul caruia orice contribuabil poate redirectiona 2% din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Puteti decide astfel catre cine merg cei 2% in impozitul dumneavoastra.
 
De ce 2% pentru AIESEC Bucuresti?
In Romania, AIESEC Bucuresti activeaza de 22 de ani si este primul ONG activ din tara noastra. AIESEC ofera studenţilor oexperienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de internship, 470 deconferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Misiunea AIESEC Bucureştieste aceea de a spijini dezvoltarea personala şi profesionala a tinerilor, susţinand in acelaşi timp diversitatea culturala,toleranţa şi sustenabilitatea.

Proiectele marca AIESEC insumeaza un ciclu complet de formare si invatare, pornind de la copiii de gradinita, pana laabsolventi si masteranzi. Printre cele mai cunoscute proiecte se numara ”gROw”, proiect realizat in parteneriat cu MinisterulEducatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si ”Global Village”, eveniment la care au luat parte peste 2500 de participanti.
 
Ce trebuie sa faceti?
Intrati pe site-ul: www.aiesecbucharest.ro pentru a afla mai multe detalii despre activitatea AIESEC Bucuresti si despre cumputeti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Redirectioneaza – 2% chiar conteaza!
 
Ioana Ene
PR AIESEC Bucuresti
ene.ioana91@aiesec.ro